www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Simpson's Road Rage
4.7 out of 10

Simpson's Road Rage

The Simpsons Road Rage provides over 30 of the favorite Simpsons Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Simpson's Road Rage

Showing 1-3 of 3
Overall 6
6.0

Simpsons Road Rage

Game Over Online
7 May 2004
  • Excerpt: Despite the animated television series’ widespread popularity, the Simpsons have never really made a smooth transition to the small screen of video gaming. Hoping that trend would come to an end, I was optimistic when Simpsons Road Rage was announced. But that optimism quickly turned to scepticism when the game was released to mixed reviews on the PlayStation 2.
  • Read full review
Overall 5
5.0

The Simpsons Road Rage

gamesector.dk
1 December 2003
  • Excerpt: Et af de spil, der lader til, at skulle gå igen på samtlige platforme, bliver The Simpsons Road Rage. Spillet er allerede ude til Playstation 2, nu er det her til Xbox og det er annonceret til GameCube. Eneste lille problem, når man konverterer et Playstation 2 spil direkte til Xbox, som det er tilfældet med The Simpsons Road Rage, er, at det ikke retter op på de fejl og mangler, som det originale spil havde før det blev konverteret.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

The Simpsons Road Rage

gamesector.dk
16 December 2001
  • Excerpt: Alle spilanmeldere elsker The Simpsons. Jeg tror faktisk, at det er et krav i vores jobbeskrivelse, at hvis man ikke elsker The Simpsons og hvis man ikke kan en masse Monty Python citater, så kan man ikke få lov til at anmelde computerspil. Hvorfor er det så, at stort set alle spilanmeldere hader spil om og med The Simpsons. kunne det måske have noget med kvaliteten at gøre?
  • Read full review Translate to English