www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Hot Wheels Stunt Track Challenge
6.1 out of 10

Hot Wheels Stunt Track Challenge

In the Hot Wheels(TM) Stunt Track Challenge(TM) videogames, play Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Hot Wheels Stunt Track Challenge

Showing 1-3 of 3
Overall 6
5.8
Gameplay 6
6.2
Graphics 7
6.8
Sound 6
6.0
Lifespan 5
5.4

Hot Wheels: Stunt Track Challenge Review

IGN Entertainment
11 March 2010
  • Conclusion: Despite its simplicity, Hot Wheels: Stunt Track Challenge is still surprisingly fun to play, but it definitely it not a challenge in any sense of the word. It’s a straight up arcade racer that will give players a handful of hours of racing delight, but more than likely leave them wishing for more complexity and depth once they’ve crossed the finish line.
  • Read full review
Overall 5
5.0

Expert Review

gamer.no
11 March 2010
  • Excerpt: Det er vel få gutter oppvokst med Sky channel som ikke vet hva Hot Wheels er. Lekebilene herjet for fullt i reklamepausene på åttitallet, både med modeller som var opptrekkbare, og til og med visse modeller som kunne skifte farge når de ble dyppet i varmt eller kaldt vann. Hygge for en Spillet er i hovedsak for én spiller, og da er det først og fremst én spillmodus som gjelder: Gameshow.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Hot Wheels Stunt Track Challenge

gamesector.dk
11 March 2010
  • Excerpt: Man kan sige meget om udviklerne af serien af Hot Wheels spil – men “opfindsomme”, det er de i hvert fald ikke. Stunt Track Challenge er det nyeste Hot Wheels spil på markedet, men alligevel minder det om stort set alle de foregående spil i en sådan grad, at man let kan blive lidt skuffet over manglen på nyt indhold.
  • Read full review Translate to English