www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Apple-airport-express.321515
7.9 out of 10

Apple AirPort Express 1st Gen 2008 - 2011 (MB321)

With blazing-fast 802.11n, the affordable AirPort Express is pow Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Apple AirPort Express 1st Gen 2008 - 2011 (MB321)

Showing 1-5 of 5
Overall 2
2.0

Potentially Limits Other Media Server Communications

Peppy, Amazon
19 June 2014
  • Summary: This works great for Wifi extention no end I imagine... But I specifically ordered this for AirPlay between my PC and non-internet stereo. Then using an iTunes remote on my Android tablet to change or look at tracks etc. Now where this goes wrong for me is Apple's sharing protocols. Yes it works a treat for "Airplaying" music as stated, but it impeded all my other Media Server communications that are wireless or wired into it!
  • Read full review
Overall 2
2.0

DONT GO ANYWHERE NEAR THIS DEVICE IF YOU HAVE A WINDOWS MACHINE

Graham Jeal, Amazon
18 January 2014
Overall 1
1.0

Usel

uncle buck, Prisjakt
25 December 2013
  • Summary: Skiten är varm och den gick sönder vid en uppdatering. Som vanligt så finns det inga ventilationshål och vänta dig inte att produkten ska hålla längre än 2 år. Typiskt Apple Funktionellt så buffrar den inte heller digital audio. Bara den analoga audion buffras i ca 0,5 sekunder. Med andra ord, perfekt för apple-hipsters som inte bryr som om ljudkvalite eler kvalitet överlag utan bryr som om utseende, värdedlös för alla andra.
  • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Usel

bjohe, Prisjakt
8 January 2011
  • Summary: Fungerar inte med andra wireless nät än apples egna. Så har du redan ett wireless-nät och vill förlänga det eller använda produkten för iTunes och koppla till stereon spå fungerar det inte. Det går inte att stänga äv wireless funktionen och den stör ut ditt ordinarie wireless nät. Fungerar sannolikt utmärkt med Apples prylar. Tyvärr blir det retur på detta och Sonos istället.
  • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Usel

U-Nas, Prisjakt
24 April 2010
  • Summary: Under all kritik. Har haft manicken nu i två år och dras med anslutningssvårigheter och låtar avbryts, hackar eller vill inte alls spela. Det har blivit bättre nu när jag skaffade Windows7, och jag kan tänka mig att Windows ligger bakom problematiken - MEN det är Apple som ska se till att fixa problemet. Och det har de inte gjort. Funderar du på att skaffa denna apparat och använder dig av en PC idag så låt bli.
  • Read full review Translate to English