www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

We-sing.34314605
7.9 out of 10

We Sing

We Sing We Sing is a singing game that supported up to 4 pa Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with We Sing

Showing 1-5 of 5
Overall 6
6.0

We Sing: Deutsche Hits

ntower.de
26 September 2010
  • Conclusion: Nordic Games wollten mit diesem Spiel keinen Innovationspreis gewinnen. Vielmehr wollten sie ein speziell für den deutschsprachigen Raum optimiertes Karaoke-Spiel entwickeln. Dies ist ihnen auch zweifelsohne gelungen. Mit den abwechslungsreichen Musiktiteln kann man definitiv die eine oder andere Party aufpeppen. Dass man dabei quasi dasselbe Spiel bekommt wie schon mit We Sing Vol. 2, sollte allerdings jedem bewusst sein.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

We Sing

Gameplayer
7 December 2009
  • Conclusion: We Sing gör några nya, intressanta saker. Att kunna spela fyra spelare är mycket välkommet och även ett renodlat karaokeläge utan några poängsättningar och annat spelrelaterat. Trånar man efter Singstar men inte har en Playstation kan det vara värt att kika på We Sing. Det har en bra låtlista, tyvärr utan möjlighet att utöka den via någon nedladdningstjänst, och fokuserar på flera spelare. Perfekt för att skråla en fredagskväll helt enkelt.
  • Pros: Bra och varierad låtlista. Fyra spelare samtidigt.
  • Cons: Presentationen är sparsmakad. "Sångmotorn" lämnar en del att önska ibland (nej, det är inte jag som sjunger dåligt. Inte så dåligt i alla fall....)
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

We Sing

Level 7
2 December 2009
  • Summary: Det är lite kul och förvirrande att We Sing släpptes i november - precis som U-Sing. De båda spelen har inte bara namnen och lanseringsmånaden gemensamt, de är dessutom båda två karaokespel till Wii. Jag har inte testat U-Sing, men svenskutvecklade We Sing är både fult och klumpigt. Som tur är fungerar det där det behövs; i låtarna. Avskalat från finesser Röstigenkänningen fungerar ungefär lika bra/dåligt som i andra karaokespel.
  • Pros: Karaoke är alltid kul, Har stöd för fyra mikrofoner (två ingår), En del välkända låtar, Kan göra en spellista
  • Cons: Inte många låtar jag gillar, Känns lite billigt, Inga riktigt bra partylägen, Menyerna är fula och ibland otydliga, För många okända låtar, 30 låtar är lite snålt för det priset
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

We Sing Recensione

Eurogamer
1 December 2009
Overall 5
5.0

We Sing Recensione

Eurogamer
1 December 2009