www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
9.2 out of 10

Suunto Ambit Hr

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Suunto Ambit Hr

Showing 1-6 of 6
Overall 3
3.0

Ganska dålig

emlben, Prisjakt
29 November 2013
 • Summary: Varning för företaget Suunto. Beskriver mina upplevelser nedan så får väl var och en ta ställning till hur man vill göra. Har haft en Suunto Ambit i snart 6 månader. Fick den första utbytt på garanti efter ett par veckor för att en av knapparna slutat fungera. Det tog över tre veckor att få en ny klocka efter att jag skickat min. Den andra kommer snart även den bli utbytt, bara jag lyckas få kontakt med företaget.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

Kung-Fredda, Prisjakt
8 November 2013
 • Summary: Min första pulsklocka med gps, och den är faktiskt riktigt bra. Det som drar ner betyget är själva pulsbandet som känns rätt budget. Jag vet inte om det är en bugg eller om jag har defekt hårdvara, men när jag rapar eller dricker vatten när jag går på löpband så tappar klockan eller bandet kontakten med pulsen vilket resulterar i en djup dipp på pulsdiagrammet. Batteriet håller riktigt länge också, även om jag bara kör ½h åt gången så håller den 1månad iaf.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

Taskete, Prisjakt
6 May 2013
 • Summary: Lita inte på omdömena på Suuntos hemsida, tydligen försvinner alla negativa omdömen. De som finns känns fejkade. Detta är en stor klocka som har allt, ja om vi tittar på hårdvaran. När jag först köpte den var mjukvaran så simpel att inte ens ett stoppur fanns med. Blev oerhört besviken. GPSen var väldigt långsam och det tog en bra stund innan den fick kontakt, då hade jag redan cyklat en bra bit!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

Lucce, Prisjakt
16 February 2013
 • Summary: Tredje pulsklockan. klockren, saknar möjligheten för tempohållning och pulsvarning. Annars hade det varit en klockren 10. Kanske kommer det med uppdatering.
 • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

Bra

undret, Prisjakt
5 January 2013
 • Summary: Haft klockan med pulsbälte i några månader nu. Jag gillar aktiviteter utomhus, typ vandra/promenera längre sträckor, cykla, inlines. För det har jag i över 10 år haft handhållna GPS-er från Garmin (med och utan inbyggd karta) och navigerat med dem, mäta sträcka, tider, hastighet etc. På senare tid har jag intresserat mig för ren träning, men där har jag ingen erfarenhet av sådana klockor.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

newked, Prisjakt
25 July 2012
 • Summary: Mycket trevlig än så länge, stabil mjukvara, saknar dock möjligheter att hämta tid via gps vilket borde vara standard, detta samt stoppur. GPS positionering går mycket snabbt, man kan anpassa vyerna i träningsprogrammet nästan hur mycket som helst. GPS-navigering funkar ypperligt. Har inte mycket negativt att säga utan jag är väldigt nöjd. Batteritiden är bra, man kan välja mellan positionering varje sekund alt. var 60:e sekund.
 • Read full review Translate to English