www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sony-kdl-46we5w.32962245
8.5 out of 10

Sony KDL-46WE5W

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony KDL-46WE5W

Showing 1-5 of 5
Overall 8
8.0

User Review

Peters, plasma-discounter.nl
16 December 2009
  • Excerpt: Een fantastisch toestel met digitale ( ziggo module )beeldkwaliteit Hij hangt aan de muur dmv dunne wandbeugel in de witte uitvoering een plaatje om te zien. De gebruiksfunctie,s zijn eenvoudig te bedienen, het gemak van een afstandsbediening is echt geweldig. De gebruikershandleiding is eenvoudig, het is echter niet echt eenvoudig om de ingebouwde handleiding uit te pluizen. Het geluid scoort een dikke voldoende.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

rob van der zwan, plasma-discounter.nl
6 October 2009
  • Excerpt: Een aantal weken geleden heb ik deze Sony aangeschaft. In 1e instantie was ik geinteresseerd in de Sony met draadloze verbinding maar men kon niet garanderen dat deze storingsvrij was. In de showroom gevallen voor de Sony Bravia, ook op basis van het feit dat deze in het wit geleverd wordt en dat de prijs/kwaliteit verhouding overeenkomt. Ik moet zeggen, werkelijk goed beeld maar dan wel in digitaal en HD kwaliteit .
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Pereboom, plasma-discounter.nl
15 August 2009
  • Excerpt: Wat tv betrefd niets op aan te merken werkelijk een prachtig beeld en een prima geluid! Min-puntje de handleiding dit kan veel duidelijker, maar de handleiding ingebakken in de software van de tv is wel redelijk.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Jesse Houwing, plasma-discounter.nl
29 July 2009
  • Excerpt: Super TV. Prachtig beeld. Ik heb 'm aangesloten op een wat ouder type versterker van Pioneer (VSX-2016av) en dat leverde problemen op met het geluid (vertraging veroorzaakt door HDMI 1.2 ipv 1.3 support in de versterker). Na een hoop omzwervingen de boel toch aan de praat gekregen door het geluid weer door de TV heen te lussen terug naar de versterker. Nu is alles top!
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Broekmeulen, plasma-discounter.nl
5 July 2009
  • Excerpt: Een prachtig apparaat, met mooie kleuren en handige standaard.Het installeren duurde wat langer dan gedacht, want met de HD decoder van Ziggo is het aansluiten niet zo maar even gebeurt. De handleidingen zijn niet overal even duidelijk en je moet werkelijk alles apart instellen. Als je achteraf kijkt kan het belangrijkste op een A4Tje, verbazend dat dit niet is gedaan en je nu overal door het boekje heen je antwoorden moet opzoeken.
  • Read full review Translate to English