www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Televisions.46126
7.6 out of 10

Sony KDL-32EX700

Enjoy Full HD 1080p, incredible contrast and smooth motion perfo Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony KDL-32EX700

Showing 1-10 of 19
Overall 8
8.0
Sound quality 8
8.0
Installation 8
8.0
Video quality 10
10

LA TECNOLOGIA SEMPRE AL TOP? SONY E' LA RISPOSTA!

Vannix, Ciao
18 November 2014
 • Summary: Salve Ciaoini! Oggi mi trovo a recensire questo bellissimo televisore LCD appartenente alla serie EX700 , scoperto proprio 2 giorni fa da un amica di mia zia. Ha una presenza essenziale nelle forme e nel design, è dotato di tutto il necessario per assicurare immagini di qualità. Le specifiche tecniche del televisore includono uno schermo Full HD da 32 pollici con retroilluminazione Edge LED e una risoluzione di 1920x1080 pixel. Ma vi sembra tutto? Ahaha questo è niente..
 • Pros: tutti
 • Cons: nessuno
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Televisie

Klaas en Elly Kaars, plasma-discounter.nl
5 August 2010
 • Excerpt: Sony t.v. Wij zijn zeer tevreden over het beeld/geluid van deze LED t.v.KDL-32EX700, gekocht bij Plasma discounter, de afhandeling in de winkel was prima, één van de verkopers hielp ons de t.v. in de auto te plaatsen, niets dan lof.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

sony bravia

Peter Heerschop, plasma-discounter.nl
10 July 2010
 • Excerpt: Na osn bezoek aan de plasmadiscounter zijn wij met een ander toestel weggegaan dan waar we voor kwamen. mede door de perfecte ondersteuning van de medewerkers zijn wij tot deze keuze gekomen. tevens een digitale kaart aangeschaft, een wereld van verschil. aansluiten op internet en ons ntewerk gaat helemaal probleemloos. You tube, onze eigen foto's en video's zijn zonder enige afspeelbaar op de tv zonder moeilijke aansluitingen van de cameras. echt top en een super beeld.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Sony KDL-32EX700

J. Weitjens, plasma-discounter.nl
7 July 2010
 • Excerpt: Enkele weken geleden de Sony KDL-32EX700 gekocht bij Plasma Discounter. Het toestel bevalt me prima. De kleuren en contrast e.d. zijn goed. Door middel van een insteekkaart met module is de weergave van Ned.1, 2- en 3 in high definition werkelijk schitterend. De ingebouwde tv-guide is ook erg handig. Je kunt eigenlijk zonder tv-gids. Complimenten voor Plasma Discounter voor de vriendelijke en vlotte afhandeling. Kortom, ik ben zeer tevreden.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Sony KDL-32EX700

J.Smits, plasma-discounter.nl
7 July 2010
 • Excerpt: Sinds enkele weken de Sony KDL-32EX700 in huis. Ik ben tot deze keuze gekomen via kieskeurig. De reviews bij kieskeurig waren bijna allemaal positief. Dit niet alleen voor wat betreft het toestel, maar ook voor wat betreft de winkel Plasma-discounter. Ik kreeg alles zonder al te veel moeite aangesloten: homecinema-set, internet en digitale module van Ziggo (overigens wel problemen gehad met Ziggo zelf, maar dat was te verwachten....).
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

nieuwenhuis, plasma-discounter.nl
1 July 2010
 • Excerpt: In alle rust een tv uit kunnen zoeken op de website. De sony 32EX700 voldoet aan al onze eisen. Eerder al bij een grote mediazaak geweest. Verkoper met onvoldoende kennis van zaken en uitgezochte tv niet op voorraad. Dus maar afwachten wanneer je hem krijgt. Bij plasmadiscounter per mail besteld en een uur later zelf gaan halen. Aansluiten en aanzetten en alles regelt zich vanzelf zonder gebruiksaanwijzing. Zelfs met analoog signaal is het beeld zeer goed.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Sony-32EX700

Jan van der Graaf, plasma-discounter.nl
20 June 2010
 • Excerpt: Sinds 2 maanden in het bezit van de tv. En wij zijn erg blij met onze keuze.Van te voren lang rond gekeken en in eerste instantie had de Samsung led tv onze voorkeur, totdat Sony uitkwam met deze tv. Omdat we er ook een home cinema set van Sony bij wilde hebben, hebben wij de Sony dav F200 erbij gekocht.Wij kijken via digitenne en ondanks negatieve berichten over digitenne bij een andere zaak, hebben we een perfect beeld.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Review Sony KDL-32EX700

P.Bannink, plasma-discounter.nl
18 June 2010
 • Excerpt: We gebruiken de Sony KDL-32EX700 nu een aantal maanden in combi met Ziggo HD ontvanger. Het beeld staat als een huis. De TV heeft een prima internet en youtube functie. Daarnaast gebruiken we de optie om films van onze media server te kijken. Dit heeft wel 1 groot nadeel: het DIVX formaat wordt niet afgespeeld en dat is echt een domper. Het lijkt erop alsof deze functie wordt geboden, maar blijkt in de praktijk alleen te gaan over betaalde filmdiensten op het internet.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Sony KDL-32EX700.

Willem Alberto, plasma-discounter.nl
7 June 2010
 • Excerpt: Ik heb enkele weken geleden de Sony KDL-32EX700 gekocht bij Plasma-discounter. Na zelf diverse sites en revieuws te hebben gelezen. Ben hem zelf gaan ophalen om te ervaren hoe de service was die men via youtube filmpjes liet zien en verder omdat ik niet langer kon wachten op deze nieuwe tv (de oude was al enkele dagen kapot en blijkbaar kan je niet lang zonder een tv) Afhandeling in de winkel was perfect, snel en vriendelijk.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Sony t.v.

E.Dijksman, plasma-discounter.nl
23 May 2010
 • Excerpt: Ik ben tevreden over het beeld/geluid van deze LED t.v.KDL-32EX700, gekocht bij Plasma discounter, de afhandeling in de winkel was prima, één van de verkopers hielp mij de t.v. in de auto te plaatsen, niets dan lof Maar ik heb een probleempje, als ik de t.v. aanzet aan de zijkant van het toestel dan komt er een zeer indringend hol/hard geluid, direkt daarna komt het woord Sony naar voren. Het is altijd even schrikken als ik de t.v. aanzet.
 • Read full review Translate to English
Next page >>