www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Televisions.46126
7.6 out of 10

Philips 46PFL7605H

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Philips 46PFL7605H

Showing 1-10 of 38
Overall 8
8.0

Topper in zijn range

Luc Poels, plasma-discounter.nl
12 November 2011
 • Excerpt: Hallo mensen, Na een aantal weken vind ik het nu tijd om een review te plaatsen. Dan pas kun je zeggen of het produkt goed is! - De verzending en aflevering was snel besteld op donderdagavond en zaterdagmorgen had ik de tv in huis. Dat is nog eens service - Het toestel is een fraai afgewerkt en ziet er gewoon écht vet uit! Ook de aansluitingen aan de achterzijde zijn perfect en de kabels kun je goed wegwerken.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

van 80-er jaren naar de 21e eeuw!

vd Meer, plasma-discounter.nl
5 November 2011
 • Excerpt: Altijd hadden we oude televisie gekregen van vrienden of familie en vaak was de ene nog lomper, boller en zwaarder dan de andere. En meestal na hoge piepen en wegvallend beeld begaf de gekregen tv het na een aantel maanden in ons bezit... Toen hadden we besloten dat het tijd was voor een écht nieuwe tv van de 21e eeuw en niet zo een vissekom meer. Na het doorspitten van het enorme aanbod aan televisies, kwamen we bij de Philips uit.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Philips 46PFL7605 Juweeltje

Walter, plasma-discounter.nl
19 October 2011
 • Excerpt: Na een lange tijd zoeken (ga niet over een nacht ijs) eindelijk DE tv gevonden! Net een verbouwing achter de rug, en nu geen plek meer voor een tv op een meubel. Dus een prachtig exemplaar aan de muur. De Philips 46PFL7605. We zitten er iets meer dan 4 meter vandaan,dus deze maat (46inch) is perfect. Het beeld is haarscherp en het Ambilight straalt overweldigend over de muur. De bediening is erg gebruiks vriendelijk en er zijn zeer veel aansluit- mogelijkheden.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

aanschaf Philips 46pfl7605

Hans van den Doel, plasma-discounter.nl
15 October 2011
 • Excerpt: Na veel zoekwerk en vergelijken toch weer terug naar de Plasma winkel. Voor 15.00 besteld de andere dag in huis. Besteld op vrijdag, en ja hoor Zaterdag netjes met TNT voor de deur op driehoog afgeleverd.Track and trac werkt ook perfect. Tom's instructie en uitlegvideo veel bezien, uitstekende info. De Tv is een beest van een machine, Geweeeeldig beeld, zo scherp, je krijgt er kippevel van op je armen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Philips 46PFL7605.

Jan, plasma-discounter.nl
3 September 2011
 • Excerpt: Deze tv heeft alles - zeer mooi beeld ( met ci+ module ziggo ) - geluid is goed - je kunt veel aanpassen in de instellingen in eco stand of het optimalen - kabels kun je netjes wegwerken in het achterframe van de tv - Ambilight - internet tv - aplicaties zoals youtube , tv gids , gemist enz erg makkelijk - usb voor hardisk enz kortom dit is de tv waarom ik hem kocht omdat de prijs zo laag was en / kwaliteid optimaal! Philips 46PFL7605.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Philips 46PFL7605

Ron de Jong, plasma-discounter.nl
17 August 2011
 • Excerpt: Eindelijk was ik zover om over te gaan tot het aanschaffen van een nieuwe televisie. natuurlijk had ik al super veel folders en aanbiedingen van het afgelopen jaar bekeken en vergeleken. Gelukkig had ik ook de site plasmadiscounter ontdekt. ik had me hiervoor aangemeld om in het weekeind de topper te ontvangen. toen ik een pracht exemplaar op mijn scherm kreeg als weekeind topper, had ik helaas nog niet genoeg gespaard om deze aan te schaffen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

led ktv philips 46pfl7605

s heyne, plasma-discounter.nl
13 August 2011
 • Excerpt: op zoek naar een nwe ktv maar dan wat groter dan we al hadden- uiteraard eerst in de winkels in de buurt gekeken en natuurlijk, laten we eerlijk zijn, aan de portemonnaie gedacht via internet kwamen we op Plasma Discounter, voor ons een onbekende zaak maar wel bekend was de naam Coronel,die snelle jongen toch, van o.a. de kartbaan in Huizen dat kan toch niet zo zijn dat hij ook in o.a tv-handel etc zit kan dat wel iets zijn?
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Grootbeeld 47" maar geen groot meubelstuk in je kamer door de mooie lijnen

Rene, plasma-discounter.nl
9 August 2011
 • Excerpt: Van Plasma overgestapt op LED, en ik moet zeggen in combinatie met HD TV is het beeld bijna niet te geloven zo scherp het is. De vormgeving van de TV is schitterend valt veel minder op doordat de boxen aan de achterkant zitten en het geluid is prima! in combinatie met de prijs en service een prima aankoop!.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mooie Tv

Hans, plasma-discounter.nl
8 August 2011
 • Excerpt: Na wat zoekwerk, al snel op de website van Plasma-Discounter terecht gekomen. onze eisen aan een nieuwe tv waren, Led, internet, en CI+ module van Ziggo. Onze keuze ging tussen Samsung, SOny en Philips, waaarbij vooral de Philips als gunstigst gerpijsd uit de bus kwam. We hadden al bij andere winkels gekeken en wij vonden wel dat het beeld van de Sony en de Samsung iets contrastrijker was, vooral het zwart is zwarter dan bij de Philips, maar wij vonden dat dat alleen...
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0
Design 9
9.0
Ease of use 6
6.0
Sound quality 6
6.0
Picture quality 10
10

Review Philips 46PFL7605H van NicoenPhilips

NicoenPhilips, Prijsvergelijk
25 July 2011
 • Summary: Nadat alles is geïnstalleerd, opgehangen aan de bijgekochte muurbeugels, ci+ module erin, smartcard erbij, tijd om te gaan kijken. Het beeld is geweldig, mede door het ambilight dat alleen Philips heeft. Geluid vindt ik niet super, is redelijk maar niet veel meer. Voor het kijken naar films gewoon de stereo aandoen.
 • Read full review Translate to English
Next page >>