www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.4 out of 10

Asus Fonepad 7

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Asus Fonepad 7

Showing 1-10 of 66
Overall 5
5.0

"This just might be it. Wish it had Note FHD 6 specs."

pglavan, CNET
4 September 2013
 • Pros: 3G connectivity and being able to make phone calls. Good enough processor. Nice size for a tablet -phone combo. Speakers are where they should be in this kind of device.
 • Cons: Mediocre screen resolution. No 4G LTE
 • Read full review
Overall 8
8.0

Puhelimen korvikkeena

niotiis, Verkkokauppa
1 week ago
 • Summary: Puhelimen korvikkeena toimii hyvin, jos on varautunut handsfreen käyttöön ja omat vaatteet mukautuvat suurikokoisen laitteen kuljettamiseen. Akku ei täydellä huudatuksella kuitenkaan kestä kokonaista päivää. Takakuori on muovimainen ja liukas. Vääntö tässä 1,6ghz mallissa on riittänyt kaikkeen hyvin, mutta käytötmuistia voisi olla enemmän. Omassa käytössä älypuhelimena ollut kolmen päivän ajan loistava laite ja hintaansa nähden aivan ylivertainen.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Edullinen 3G tabletti

Jamotus, Verkkokauppa
2 weeks ago
 • Summary: Laite on ulkokuoreltaan laadukkaan oloinen. Uudehko android versio toimii varsin mukavasti. Välillä kuitenkin vähän tahmean oloisesti. 7 tuuman koko on mukava matkoilla. Resoluutio on riittävä tälle koolle, vaikka eron parempaan varmasti huomaisi ainakin pientä tekstiä lukiessa. Puhelintoiminto osoittautui hyödylliseksi prepaid liittymää aktivoidessa. Kompassi tuntuu toimivan vähän heikosti. On vielä vähän auki, onko tämä vika vai ominaisuus.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Toimiva peli

jukkis67, Verkkokauppa
3 weeks ago
Overall 8
8.0

vastinetta rahalle

Petre, Verkkokauppa
3 weeks ago
 • Summary: Ei voi kuin suositella - oikein onnistunut tabletti niin aikuisen kuin lapsenkin käteen. Puhelinominaisuus on tarvittaessa kätevä. Kaikinpuolin toimii mainiosti ja luotettavasti. Akku tietysti voisi kestää pidempäänkin mutta se kai näissä on enemmän tai vähemmän aina puutteena. Hintansa väärti!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hintalaatusuhde kohdillaan

Dumppi, Verkkokauppa
4 weeks ago
Overall 8
8.0

Vastinetta rahalle

linko2012, Verkkokauppa
23 March 2014
Overall 8
8.0

Edullinen phablet

tommipop, Verkkokauppa
20 March 2014
Overall 8
8.0

Buena tablet

Salvador, amazon.es
18 March 2014
Overall 2
2.0

Asus fonepad 7 8GB

Anoniem, mediamarkt.nl
4 March 2014
 • Summary: Echt een topper! Goedkoop maar kwalitatief erg goed en ik kan deze veilig bij de kinderen achter laten! De specificaties zijn beter dan de oude. Jammer is wel dat er nog geen cover is die op maat voor deze Fonepad is gemaakt. Alles uitgeprobeerd: internet, bellen, whatsappen, 3G, muziek, film. snel, typen, foto's etc. helaas geen flash-video, geen flits, wel hoge ISO-waarde. en dat voor nog geen 200 euro. prima!!
 • Read full review Translate to English
Next page >>