www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Acer-iconia-w4.34256940
6.9 out of 10

Acer Iconia W4

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Acer Iconia W4

Showing 1-10 of 10
Overall 10
10

Mainio Windows 8 täppäri!!!

Pekka COD, Verkkokauppa
8 April 2014
 • Summary: Todella mainio Windows 8 täppäri, juuri sopivan kokoinen mukana roudattavaksi ja näpyttelyt mitä nyt tarvitsee liikenteessä tehdä sujuu virtuaalinäppiksellä hyvin! Mutta jos meinaat isompia duuneja tällä hoitaa, irrallinen näppis & hiiri voisi olla hyvä, ei kuitenkaan ehdottoman pakkohankina!
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Näppärä pikku tabletti, joka kuitenkin kärsii lastentaudeista.

JK79, Verkkokauppa
4 April 2014
 • Summary: Konseptina 8 tuuman Windows 8 tabletit ovat todella mielenkiintoinen tuttavuus. Uudessa Atom prosessorissa riittää kapasiteettia huomattavasti paremmin pyörittämään erilaisia ohjelmia ja toimintoja kun edellisen sukupolven versiossa. W4 olisi muuten oikein mainio kumppani, mutta kärsii muutamista lastentaudeista. Ensimmäisestä laitteesta ilman 3g:tä pimeni näyttö parin viikon käytön jälkeen ja tästä toisessa laitteessa on ollut ongelmia jumimisen kanssa.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Pätevä laite, viimeistely uupuu

Thesaurus, Verkkokauppa
1 April 2014
Overall 4
4.0

Maanantai kappale

Hele60, Verkkokauppa
19 March 2014
 • Summary: Acer Iconia W4. Tilaamaani tablettia on vielä vaikea arvostella, sillä saamani kappale on suostunut toimimaan minulla vain päivän kerrallaan. Kaksi kertaa ollut huollossa Verkkokaupassa, nyt Acerin omassa huollossa. Parempi arvostelu on mahdollinen vasta, kun olen saanut laitteeni takaisin Acerilta.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Perustason tabletin suoja

Jampedude, Verkkokauppa
17 March 2014
Overall 8
8.0

Kohtuullisen toimiva Windows 8.1 tabletti

Jampedude, Verkkokauppa
17 March 2014
 • Summary: Laitteen hyviä puolia ovat jouhea suorituskyky ja näyttö. Toivomisen varaa on sen sijaan BT:n ja 3 G:n toiminallisuudessa johtuen todennäköisesti ajureista. Myöskään akkukesto ei ole lähellekään lupailtua kymmentä tuntia.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Pienessä koossa paljon ominaisuuksia

Markustus, Verkkokauppa
9 March 2014
 • Summary: Oikea tietokone, ilman Androidin ja ios:n rajoituksia, niin pienessä koossa että se mahtuu lähes aina mukaan. Välillä pieni näyttö tuottaa ongelmia etenkin Google Chromea käytettäessä, mutta päivityksillä sekin on mennyt parempaan suuntaan. Officella voi tehdä jotain pieniä juttuja pelkän kosketusnäytön avulla. Laite on kaatuillut muutamia kertoja, jolloin vain muutaman sekunnin painallus virtanapista on auttanut.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hyvä perustabletti kaikin puolin kokonaisella Windowsilla

J1425, Verkkokauppa
8 March 2014
 • Summary: Työpöytämoodissa toimii kosketuksella yllättävän hyvin omiin odotuksiini nähden. Oikeita töitä ei kuitenkaan kannata yrittää tehdä ilman erillistä näppäimistöä tai hiirtä ainakaan pidemmän päälle. 3G yhteys toimii ongelmitta. Windows RT, Android tai Applen tuotteisiin nähden oikein hyvä valinta. Androidiin verrattuna käyttöjärjestelmä päivittyy aina uusimpaan valmistajasta riippumatta.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Aitojen windows tablettien Toyota Corolla

Hessunen, Verkkokauppa
27 February 2014
 • Summary: Aidosti mukana kulkeva Win 8.1 pääte, jolla toimii Lync sekä Office kunnolla. Perinteisten windows softien käyttö vaatii käytännössä hiiren, mutta kosketuskäyttöön suunnitellut softat ihan OK käyttää. Ei sovellu ainoaksi Windows päätteeksi, mutta täydentää mainiosti tehotyöasemaa. HUOM! mukana tulee Office Home & Student.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Pieni Windows tabletti kohtuu hintaan

vepa69, Verkkokauppa
23 February 2014
 • Summary: Acerin uudistunut 8 tuumainen natiivi windows tabletti 3G sirulla on oikein loistava matkakumppani. Muotoilultaan laite ei ole ohuimmasta päästä mutta muuten laite sopii oikein hyvin käteen.
 • Read full review Translate to English