www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Twisted-metal-head-on.318576
7.2 out of 10

Twisted Metal: Head-On

Great Deal: $8.00

Reviews and Problems with Twisted Metal: Head-On

Showing 1-2 of 2
Overall 6
6.0
Gameplay 6
6.0
Graphics 6
6.0
Sound 8
8.0
Lifespan 6
6.0

Review-PSP: Twisted Metal: Head On

Playstadium
18 December 2006
  • Excerpt: Så er Twisted Metal klar til ny hovedløs vold – denne gang på PSP. Spillet debuterede som bekendt på PSOne, og har siden da ikke gennemgået de store updates. Deres koncept er store brølende V8’ere og motorcykler samt metal-musik af den hårdeste kaliber. Ja, der er lagt op til et ægte drengerøvs-spil, netop derfor tænkte jeg også at det var noget for mig. Som sagt er konceptet utrolig enkelt, og det lyder også som en god idé i mine ører.
  • Pros: Når man bliver mødt af den udmærkede intro glæder man sig egentligt til at komme videre, da grafikken ser rimelig ud. Men man bliver slemt skuffet når man kommer videre ind i spillet. Arenaen er meget firkantet, og danner en skidt ramme om hele kørslen. Køretøjerne er dem der er gjort mest ud af i Twisted Metal. De er ganske udmærket udformede, og rimelig detaljerede. Men omgivelserne vejer så tungt på den dårlige side, at det må siges at være ”ikke tilfredsstillende”...
  • Cons: : Når arenaen og selve gameplayet bliver for ens.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Twisted Metal: Head-On

Gamereactor
4 November 2005
  • Conclusion: När begåvande utvecklaren Singletrac (bland annat Warhawk) gjorde det första Twisted Metal för drygt tio år sedan, träffade de mitt i prick och en ny genre var född. Visst hade man kunna skjuta på varandra från bilar förut, men aldrig så bra. Än idag släpps spel baserade på spelet, nu senaste 187: Ride or Die. Efter uppföljaren tog det dock tvärstopp och Sony bollade serien mellan utvecklare på samma sätt som Lill-Babs byter karlar.
  • Pros: Läcker design, varierade bilar, bra multiplayer-stöd
  • Cons: Primitiv grafik, snålt med innehåll, problem med bilduppdatering, fladdrig spelkontroll
  • Read full review Translate to English