www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Nba-live-2007-54258.319623
6.5 out of 10

NBA Live 2007

This year NBA Live 07 will play as good as it looks with gamepla Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with NBA Live 2007

Showing 1-5 of 5
Overall 6
5.5

NBA Live 07 Review

PALGN
15 October 2006
Overall 6
6.0
Gameplay 6
6.0
Graphics 6
6.0
Sound 7
7.0
Lifespan 5
5.0

Review-PSP: NBA Live 07

Playstadium
7 December 2007
  • Excerpt: En udgivelse af et nyt NBA Live-spil på denne tid, er næsten ligeså sikkert som ”Amen” i kirken. Serien er længe blevet udgivet med præcis et års mellemrum, og denne tid er endnu engang tidspunktet for en opdatering. Hver gang er der noget nyt, der skal få os til at købe spillet, men denne gang er det lidt svært at få øje på, men vi giver ikke op. Læs anmeldelsen indenfor. Når man kigger ned over de udmærkede menuer, er det dog lidt nemmere at få øje på de nye tiltag.
  • Pros: Nogle flere forbedringer i gameplayet og at der lige blev høvlet de sidste kanter af rent grafisk. Desuden kunne det være udmærket med en mere inspirerende Dynasty- og Season-mode.
  • Cons: Når den nye Dynasty-mode frister en til at simulere, og når det bliver for trivielt i Season-mode.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

NBA Live 07

gamesector.dk
26 October 2007
  • Excerpt: NBA Live 07 er, ligesom en lang række andre sportsspil vi ser på hylderne i de danske spilbutikker for tiden, det nyeste skud på stammen i de mange Electronic Arts-serier af sportsspil. Nogle af dem har meget bred appel, såsom FIFA, mens andre er mere smalle – som for eksempel NBA Live-serien.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

NBA Live 07

gamesector.dk
26 October 2007
  • Excerpt: Dagene bliver kortere og kortere for hver dag der går. Dette er et sikkert tegn på at efteråret er kommet til Danmark! Et lige så sikkert tegn på efterårets komme, er at det igen er blevet tid for de habitklædte mænd på direktørgangen hos Electronic Arts at sende nye versioner af deres forskellige sportsspil på gaden til den frådsende pøbel. I år er ingen undtagelse. Derfor har vi taget et kig på EA Sports’ seneste skud på basketball-stammen, NBA Live 07 til PC.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

NBA Live 07

gamesector.dk
16 November 2006
  • Excerpt: Det kan næppe være nogen overraskelse at EA Sports igen i år har fået en del kritik for at mangle store nyskabelser i deres årlige sportsserier. NBA Live-serien fik en stor udvidelse sidste år, men selvom man kunne bevæge sig som en ægte superstar, havde det uheldige konsekvenser på gameplayet – det føltes af og til ganske akavet. PSP-udgaven af NBA Live 06 var på mange måder et glimrende basketballspil, og det lovede godt for fremtidens håndholdte sportsspil.
  • Read full review Translate to English