www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Silverstone-st45sf-g.34225911
9.0 out of 10

Silverstone ST45SF-G

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Silverstone ST45SF-G

Showing 1-3 of 3
Overall 7
7.0

Bra

PapiJumpable, Prisjakt
21 March 2014
  • Summary: Helt fantastiskt nätagg för storkleken. Värt att betänka innan ev. köp är att fläkten är väldigt högljutt och att Silverstone kommer släppa ett agg på 600w under Q2/Q3. Om inget av det ovan är intressant för dig är det bara att tuta och köra. Rekommenderar Silverstone PP05-e, vilket är ett kabelset med mer flexibla kablar, nästan ett måste för kompakta byggen. Måste dock importeras.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

Henrik-R, Prisjakt
20 March 2013
  • Summary: Mycket bra, dock är jag inte nöjd med att det saknar strömbrytare. Modulariteten är inget som man har någon vidare nytta av på ett sådan här liten nätdel. Har två diskar och integrerad-grafik men måste koppla in alla kablar utan en.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

xinux, Prisjakt
5 October 2012
  • Summary: Bästa SFX-nätagget man kan köpa; OM man får ett bra exemplar. Första jag köpte på inet lät som ett argt bi, så jag skickade tillbaka det och fick pengarna tillbaka. Beställde sedan igen på en lokal butik, och fick ett bra exemplar. Relativt tyst, men man kan inte förvänta sig total tystnad med 450W i den här storleken. Överröstas iallafall av CPU/GPU-fläktar.
  • Read full review Translate to English