www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
7.0 out of 10

Virtua Cop: Elite Edition

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Virtua Cop: Elite Edition

Showing 1-3 of 3
Overall 5
5.0

Expert Review

gamer.no
3 weeks ago
  • Excerpt: Så langt høres det altså ut som et knallspill. Det lover godt at SEGA har logoen sin på esken - tradisjonelt har de vært erkefienden til Sony, og ett av verdens mest tradisjonsrike og legendariske spillselskaper. I tillegg følger det med en vaskeekte lyspistol som skal gjøre det enklere å leke Don Johnson når du holder nachspiel.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Virtua Cop: Elite Edition

gamesector.dk
17 May 2005
  • Excerpt: Elite Edition er en genudgivelse og konvertering af de to Virtua Cop-spil, som i sin tid blev udviklet til Segas konsol Saturn. De to spil er samlet på en skive og der er ikke tale om nævneværdige forbedringer med hensyn til hverken grafik, lyd eller gameplay. Dengang tilbage i 1995, da spillet første gang introduceredes på spilmarkedet, var det så absolut et kvalitetsspil på højde med de bedste skydespil på markedet, men hvordan ser det så ud med kvaliteten i dag?
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.2
Gameplay 5
5.0
Graphics 4
4.0
Sound 5
5.0
Lastability 3
3.0

Virtua Cop : Elite Edition

JeuxVideo.fr
17 May 2005
  • Excerpt: On aurait pu voir dans la sortie de ce nouveau Virtua Cop sur PS2 le prétexte idéal pour dépoussiérer nos vieux G-Con45 et G-Con2 qui ne sont finalement que rarement mis à contribution sur ce support. C'est ce que nous avons fait pour vous, et autant vous prévenir que nous sommes restés de marbre devant ce Virtua Cop : Elite Edition qui n'a rien, mais alors vraiment rien de novateur.
  • Read full review Translate to English