www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Bionicle-52369.310738
4.4 out of 10

BIONICLE

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with BIONICLE

Showing 1-5 of 5
Overall 5
5.0

Bionicle

Sofa Cinema
5 September 2004

LNH Handball Manager 2007

Tom's Games
22 March 2004
  • Summary: Deux médailles d’or, une couronne de champion d’Europe et toujours pas de jeu à sa gloire : comparé au football, le handball français n’est vraiment pas respecté à sa juste valeur. Il n’en fallait pas plus pour motiver les développeurs de Netmin Games.
  • Read full review Translate to English
Overall 3
3.0

Expert Review

PixiTroc
27 February 2004
  • Excerpt: Entre dans la légende ! Incarne un héros TOA et deviens TOA de la lumière ! Pars à la découverte de l’île de Mata Nui Combats les forces du mal Sers-toi de tes pouvoirs élémentaires. Cours, vole et surfe au fil de tes aventures. En exclusivité avec le jeu : le bâton du chroniqueur...
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Bionicle

gamesector.dk
16 December 2003
  • Excerpt: Lego var for nogle år siden ved at udvikle et Bionicle spil, men det blev droppet af forskellige årsager. Nu er det så endelig lykkedes for dem faktisk at få et spil færdigproduceret og udgivet ved hjælp af Electronic Arts. Nu leger jeg godt nok ikke (ret meget) med Lego længere, men jeg har da engang selv bygget en Lego-borg, så jeg mener jeg ved hvad jeg skal vide om Lego.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Bionicle

gamesector.dk
16 December 2003
  • Excerpt: Når LEGO nu køres i stilling som computerspil, er det vigtigt at kunne skelne deres serier fra hinanden. Det kunne jeg ikke, så en manual senere befandt jeg mig stadig på et niveau, hvor enhver 8-årig ville give mig nedladende blikke over min tordnede uvidenhed omkring Bionicle verdenen. Der var ikke andet at gøre end at smække spillet i og åbne øjne og ører for en ordentlig omgang indlæring. Efterfølgende er hvad jeg lærte.
  • Read full review Translate to English