www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Silent-hill-downpour-317563.34140384
7.6 out of 10

Silent Hill: Downpour

Great Deal: $22.60

Reviews and Problems with Silent Hill: Downpour

Showing 1-2 of 2
Overall 9
9.0

Silent Hill: Downpour

Playstation Illustrated
27 May 2012
  • Excerpt: Silent Hill: Downpour is once again a grotesquely beautiful journey to the world of Silent Hill. Dilapidated buildings are boarded over, trash is strewn here and there. Everything is dirty, grimy, abandoned, and yet there are still a few townspeople that seem oblivious. It's all part of the atmosphere. It's all executed very well, and the dirt, grime, and ruined environment is wonderfully convincing.
  • Read full review
Overall 9
9.0
Gameplay 9
9.0
Graphics 8
8.0
Sound 10
10
Lifespan 7
7.0

Review-PS3: Silent Hill Downpour

Playstadium
25 March 2012
  • Excerpt: Murphy Pendleton er en fange, som er ved at blive overført til et top-sikret fængsel, da hans bus forulykker. Hvis Murphy tror, han er heldig, så er det kun, fordi han ikke ved, at det er den hemmelighedsfulde by Silent Hill, han er havnet i. Vi har trodset regnen og kigget nærmere på Silent Hill Downpour, for at se om den nye tjekkiske udvikler Vatra Games kan løfte arven.
  • Pros: : Over en Silent Hill-oplevelse, der er på højde med de klassiske spil i serien med chok, uhygge, hjernevridende puzzles og en fed historie. Også tilføjelsen af tordenvejr, dettes betydning for spillet, og den måde der langsomt bygges op til det, imens man render rundt i byen, er også lige i skabet., : At historien var blevet gennemlæst en gang eller to mere, således at de sidste plothuller lige blev lukket, og vi fik lidt flere forklaringer, og så at de havde lavet s...
  • Cons: : Over et kampsystem, der er håbløst forældet og så kedeligt, at vi som regel bare vælger at løbe forbi monstrene.
  • Read full review Translate to English