www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.3 out of 10

Pirates of the Caribbean: The Video Game

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Pirates of the Caribbean: The Video Game

Showing 1-2 of 2
Overall 8
7.5
Gameplay 7
7.0
Graphics 9
8.5
Sound 8
8.0
Replay value 7
7.0
Originality 6
6.0

Expert Review

Budgetgaming.nl
25 October 2011
  • Conclusion: LEGO Pirates of the Caribbean is meer van hetzelfde. De game is toegankelijk, charmant en leuk om te spelen. Daar staat tegenover dat de reeks weer een beetje terugvalt in oude gewoonten en het soms wat onduidelijk is wat er van de speler verwacht wordt. Het is daarnaast natuurlijk slechts een kwestie van tijd tot er weer twee nieuwe Pirates films uitkomen en er vervolgens ook weer een nieuwe LEGO game van gemaakt wordt, net zoals dat nu met de nieuwe LEGO Harry Potter...
  • Read full review Translate to English

Review-PS3: LEGO Pirates of the Caribbean

Playstadium
25 October 2011
  • Excerpt: Så er det blevet tid til årets LEGO [indsæt titel på film her]-spil, og denne gang er det Pirates of the Caribbean-filmene, der er kommet under kærlig behandling. Om denne ellers sprængfarlige sørøvercocktail sænker skibet med et brag, eller er en regulær fuser, kan du læse indenfor. LEGO-spillene er efterhånden blevet en fast del af det årlige udbud af spil, og enhver filmserie med tre film eller flere skal vogte sig for ikke pludselig at blive LEGO-ficeret.
  • Pros: : Over at se de elskede figurer og situationer fra filmene blive gengivet i nok en af de bedste LEGO-spil til dato., : At spillet havde en historie, der var til at forstå, uden at man havde set filmene, når man nu tænker på, hvem målgruppen for filmen er kontra målgruppen for spillet.
  • Cons: : Over at LEGO-spillene i princippet minder lidt om en MMO (eller et sportsspil), hvor man betaler for små opgraderinger hvert år. Hvor er revolutionen?
  • Read full review Translate to English