www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Secret-files-of-tunguska.33561938
7.7 out of 10

Secret Files of Tunguska

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Secret Files of Tunguska

Showing 1-2 of 2

Geheimakte Tunguska - Preview

Gamezapp
14 February 2009
  • Summary: Da möchte man als Tester einfach nur noch „ENDLICH“ schreien: 95% der Preview ist genau so, wie ich mir ein Adventure wünsche. Allem voran sind die Rätsel mehr als fair designt und das Herausfinden der Lösungen macht richtig Spaß. Logikaussetzer sind bislang sehr selten, die Story klingt viel versprechend und die Reaktivierung altgedienter Features möchte ich mit frenetischem Jubel kommentieren.
  • Read full review Translate to English
Overall 9
8.6

Secret Files of Tunguska

PC GURU
14 February 2009
  • Excerpt: A kalandjáték műfaj halott – hajtogatja már a sarki zöldségesnél Juci néni is, és valljuk be, valamelyest igaza van. Idén eddig két valamirevaló program jelent meg a stílusban, Dreamfall és a Broken Sword 4, és bár még számíthatunk a Runaway 2-re és egy új Sam and Max epizódra, nem dúskálunk a minőségi kalandokban. Ugyan az Adventure Company futószalagon ontja magából a B-kategóriás, unalmas tucat-kalandokat (több mint negyven cím található a listájukon!
  • Pros: + klasszikus kalandjáték misztikus környezetben, + érdekes történettel és jó feladványokkal
  • Cons: - a Syberia 2 is szebb és stílusosabb volt, - a szinkron helyenként gyengus és azért több humort is belezsúfolhattak volna
  • Read full review Translate to English