www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Mystery-legends-sleepy-hollow.32619518
7.6* out of 10

Mystery Legends: Sleepy Hollow

WINNER! Best Hidden Object Game of 2008! All small towns have th Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Mystery Legends: Sleepy Hollow

Showing 1-4 of 4

User Review

BigPond GameArena
29 July 2011
Overall 10
10

User Review

Annemarie, eci.be
29 July 2011
  • Summary: In het dorpje Sleepy Hollow bezoek je verschillende locaties om te zoeken naar verborgen voorwerpen. De locaties zien er prachtig en heel realistisch uit en elk hoofdstuk gaat over een andere inwoner van het dorp . Het is een mooi zoek&vind spel. Ook zijn er leuke minigames te spelen maar de nadruk in het spel ligt toch echt op zoek&vind. De speler kan kiezen voor het speltype zonder tijdslimiet of met tijdslimiet. Dit maakt het spel dus heel geschikt om vaker te spelen.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Annemarie, eci.nl
28 March 2011
  • Excerpt: In het dorpje Sleepy Hollow bezoek je verschillende locaties om te zoeken naar verborgen voorwerpen. De locaties zien er prachtig en heel realistisch uit en elk hoofdstuk gaat over een andere inwoner van het dorp . Het is een mooi zoek&vind spel. Ook zijn er leuke minigames te spelen maar de nadruk in het spel ligt toch echt op zoek&vind. De speler kan kiezen voor het speltype zonder tijdslimiet of met tijdslimiet. Dit maakt het spel dus heel geschikt om vaker te spelen.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Misterosas desapariciones

krillkraken, Ciao
9 May 2010
  • Summary: Encontré este juego en Internet hace ya un tiempo. Me ha gustado mucho. Rodeado de una sombra de misterio y desaparición, macabras manifestaciones han sucedido en un pueblo perdido, en un sitio desconocido. Se habla de la aparición de un jinete sin cabeza que merodea por las casas acabando con la vida de todo aquel que se cruza por su camino, sin reparo y sin hacer distinciones.
  • Pros: El ambiente oscuro y tétrico, puede resultar muy fácil .
  • Cons: Corto y repetitivo .
  • Read full review Translate to English