www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Behind-the-reflection.33819116
8.3 out of 10

Behind the Reflection

Help a mother rescue her son from the parallel world inside a mi Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Behind the Reflection

Showing 1-10 of 10
Overall 8
8.0

User review by Lovely Heart

Lovely Heart, Gamezebo
10 September 2012
 • Summary: I liked it because it is an easy adventure, hidden object game with a large variety of puzzles. It's about 4 hrs. long. There is a little bit of a story and some of the places you go to don't make sense within the context of the story. You only have a couple places to go at a time, so you won't get lost. Hidden object scenes were interactive with a word list or in a pop-up bubble of images. Some puzzles may look confusing at first, but they really weren't.
 • Read full review
Overall 8
8.0

User review by Vald

Vald, Gamezebo
16 February 2011
 • Summary: I am loving this game (the beginning reminded me of "Mirror Mysteries"). It´s a beautiful and relaxing game. Yes it´s easy enough to play but it´s such a lovely game, so I don´t mind. The graphics are nice and easy on the eyes. The HO scenes are not junkpiles, and objects are easily spotted. Also like the text font that is being used. Really like those many mini games - easy enough but not so easy that I can do them with my eyes closed.
 • Read full review
Overall 8
8.0

De heks is terug!

Maddog, eci.be
8 November 2012
 • Summary: In het eerste deel van deze serie was je zoontje ontvoerd door een heks. Je hebt de heks verslagen maar nu is ze terug en uit op wraak! Opnieuw wordt je zoontje ontvoerd u2013 via een spiegel u2013 en nu moet je hem zo snel mogelijk uit de spiegelwereld terug halen. De heks wil hem houden en zijn ziel afnemen. Dit spel is goed te spelen voor beginnende casual gamers. Gevorderden zullen zich ook vermaken met de vele puzzels en zoek-en-vind opdrachten.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

De heks is terug!

Maddog, eci.nl
8 November 2012
 • Excerpt: In het eerste deel van deze serie was je zoontje ontvoerd door een heks. Je hebt de heks verslagen maar nu is ze terug en uit op wraak! Opnieuw wordt je zoontje ontvoerd – via een spiegel – en nu moet je hem zo snel mogelijk uit de spiegelwereld terug halen. De heks wil hem houden en zijn ziel afnemen. Dit spel is goed te spelen voor beginnende casual gamers. Gevorderden zullen zich ook vermaken met de vele puzzels en zoek-en-vind opdrachten.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mooi vervolg

Dieseltje, eci.nl
31 October 2012
 • Excerpt: Nadat je in deel een je zoontje uit de handen van een gemene heks hebt gered is het nog niet voorbij. De heks zit dan wel gevangen maar haar macht gaat verder dan de tralies. Ze is uit op wraak. Op een nacht word je wakker van gelach en het geluid van een brekende spiegel. Wanneer je je naar de slaapkamer van je kind spoedt, ligt hij rustig te slapen. Maar zijn spiegel is kapot. Is er iemand in de kamer geweest?
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

riam42, eci.be
17 February 2012
 • Summary: Een kind verdwijnt en een moeder gaat op zoek, je begint in een huis waar een oude dame je vraagt haar medicijnen te zoeken. En daar begint het spel, je moet voorwerpen zoeken en daarin ook weer voorwerpen. Het is eigenlijk een dubbele zoek tocht.J reist naar verschillende werelden en gaat opzoek naar veel verschillende dingen die soms met elkaar gecombineerd moeten worden. Echt een heel leuk spel, zonder klok voor alle leeftijden.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Meera, eci.be
17 February 2012
 • Summary: Een moeder beleeft een nachtmerrie: haar zoon wordt opgesloten in een spiegel. Als ze hem gaat zoeken, moet ze allerlei (hele leuke) puzzels oplossen. Bv. een vogelhuisje bouwen. Als een heks haar aanbiedt om haar ook in de spiegel te brengen door haar te helpen een drankje te brouwen, blijkt dat ze haar heeft bedrogen. Ze zit opeens in een kelder. Door een zoektocht met puzzels en zoekopdrachten vindt ze uiteindelijk haar zoon terug.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mooi vervolg

Dieseltje, eci.be
17 February 2012
 • Summary: Nadat je in deel een je zoontje uit de handen van een gemene heks hebt gered is het nog niet voorbij. De heks zit dan wel gevangen maar haar macht gaat verder dan de tralies. Ze is uit op wraak. Op een nacht word je wakker van gelach en het geluid van een brekende spiegel. Wanneer je je naar de slaapkamer van je kind spoedt, ligt hij rustig te slapen. Maar zijn spiegel is kapot. Is er iemand in de kamer geweest?
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Meera, eci.nl
31 January 2012
 • Excerpt: Een moeder beleeft een nachtmerrie: haar zoon wordt opgesloten in een spiegel. Als ze hem gaat zoeken, moet ze allerlei (hele leuke) puzzels oplossen. Bv. een vogelhuisje bouwen. Als een heks haar aanbiedt om haar ook in de spiegel te brengen door haar te helpen een drankje te brouwen, blijkt dat ze haar heeft bedrogen. Ze zit opeens in een kelder. Door een zoektocht met puzzels en zoekopdrachten vindt ze uiteindelijk haar zoon terug.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

riam42, eci.nl
30 January 2012
 • Excerpt: Een kind verdwijnt en een moeder gaat op zoek, je begint in een huis waar een oude dame je vraagt haar medicijnen te zoeken. En daar begint het spel, je moet voorwerpen zoeken en daarin ook weer voorwerpen. Het is eigenlijk een dubbele zoek tocht.J reist naar verschillende werelden en gaat opzoek naar veel verschillende dingen die soms met elkaar gecombineerd moeten worden. Echt een heel leuk spel, zonder klok voor alle leeftijden.
 • Read full review Translate to English