www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Amanda-rose-the-game-of-time.33443923
8.5 out of 10

Amanda Rose: The Game of Time

Amanda Rose is standing at the entrance to an abandoned mine. Wh Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Amanda Rose: The Game of Time

Showing 1-10 of 18
Overall 10
10

User review by Flashstar

Flashstar, Gamezebo
12 June 2011
 • Summary: I loved the game. It was almost similar to the Natalie Brooks series. Liked the graphics, but sometimes I had to use my hint to find iit in dark areas. When I saw that Alawar created this, I was pretty happy, since they also made Echoes of Sorrow, and that was one of my definite favorites. So kudos to that.
 • Read full review
Overall 10
10

User review by sassylassie

sassylassie, Gamezebo
13 March 2011
 • Summary: This game rocked! I totally loved every aspect of it. The mini games, everything. To me more than 5 stars. Game play: Instead of having to find a list of items, you had pictures of the objects you were suppose to find. Sometimes you would not always find it on the main screen, you would have to go to another room to complete the objects list.
 • Read full review
Overall 10
10

User Review

Nowa, eci.nl
16 January 2012
 • Excerpt: Zoals ik van denda gewend ben een prachtig mooi spel, zowel de graphics en vooral de muziek die het spel extra spannend maakt. Amanda moet op zoek naar haar vader die op mysterieuze wijze is verdwenen. Hij stuurt haar een pakketje waarmee ze door de tijd kan reizen. Het lijkt in het begin gemakkelijk, maar toch kost wel een beetje inspanning de vader te vinden. Maar dat is juist het leuke eraan.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Amanda Rose - The Game Of Time, eci.nl
15 January 2012
 • Excerpt: Fantastisch wat een leuk zoek en vind spel! Je moet de vader van Amanda opsporen en reist daarvoor terug in de tijd. De verhaallijn is heel erg spannend en boeiend en eigenlijk wil je het spel meteen uitspelen. De graphics zijn mooi gemaakt. De puzzels die je tussendoor krijgt zijn uitdagend, maar niet zo lastig dat je je er aan gaat ergeren. Als je goed nadenkt, kun je elke puzzel met wat proberen wel oplossen.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

KaatDenHaag, eci.nl
6 January 2012
 • Excerpt: Wat een goed en avontuurlijk spel, typisch een Denda-game! Zoals altijd zijn de graphics erg mooi en de muziek is er goed bij gekozen. De verhaallijn neemt je samen met Amanda Rose mee op zoek naar haar mysterieus verdwenen vader. In een aantal levels, waarin gezocht moet worden naar voorwerpen en na het oplossen van (leuke!) mini-puzzels, lukt het om tot een ontknoping te komen! Een aanrader in je Denda-collectie. De prijs voor dit spel staat zeker in verhouding!
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Monique1975, eci.nl
9 December 2011
 • Excerpt: Het spel gaat over de vader van Amanda Rose die een vreemd telefoontje krijgt van een vriend die zegt dat hij gelijk naar arizona moet komen omdat hij zijn hulp nodig heeft De vader vertrekt gelijk De volgende dag krijgt Amanda een pakje van haar vader waarin staat dat ze te horen zal krijgen dat hij dood is maar dat hij dat niet is Amanda vertrekt gelijk naar Arizona om haar vader te zoeken .
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Monique1975, eci.be
9 December 2011
 • Summary: Het spel gaat over de vader van Amanda Rose die een vreemd telefoontje krijgt van een vriend die zegt dat hij gelijk naar arizona moet komen omdat hij zijn hulp nodig heeft
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

eci.nl
1 December 2011
 • Excerpt: Het gaat zo dat Amanda op zoek gaat naar haar vader en allerlei opstakels tegen komt die ze moet oplossen, het verhaal is heel goed vind het net echt, het is heel afwisselend en spannend, de verhaallijn vind ik heel erg goed, het spel is redelijk makkelijk, het spel ziet er erg goed heel mooi gedaan allemaal, het is een zoek en vind spel, vind de geluiden en achtergond muziek heel erg goed, het spel heel erg prettig weg, je gaat er helemaal in op, ik vind het een...
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Anoniem, eci.be
1 December 2011
 • Summary: Het gaat zo dat Amanda op zoek gaat naar haar vader en allerlei opstakels tegen komt die ze moet oplossen, het verhaal is heel goed vind het net echt, het is heel afwisselend en spannend, de verhaallijn vind ik heel erg goed, het spel is redelijk makkelijk, het spel ziet er erg goed heel mooi gedaan allemaal, het is een zoek en vind spel, vind de geluiden en achtergond muziek heel erg goed, het spel heel erg prettig weg, je gaat er helemaal in op, ik vind het een...
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

helma, eci.be
28 November 2011
Next page >>