www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Zalman-tech-zm-2hc2.6960884
4.2 out of 10

Zalman ZM-2HC2

Cools HDD for more stable operation Reduces HDD noise and vi Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Zalman ZM-2HC2

Showing 1-3 of 3

Expert Review

Overclockers
19 November 2006
  • Excerpt: Нуждается ли в охлаждении жесткий диск? Вряд ли на этот вопрос существует однозначный, единственно правильный ответ. Одни утверждают, что отсутствие дополнительного охлаждения HDD неминуемо приведет к его преждевременной кончине, другие говорят о том, что жесткие диски способны выдерживать намного более высокие температурные режимы и если бы вопрос об охлаждении был настолько критичен, производители сами устанавливали системы охлаждения в обязательном порядке.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0
Design 8
8.0
Satisfaction 5
5.0

ZALMAN NP Heatpipe HDD Cooler ZM-2HC2

azerty.nl
27 February 2006
  • Pros: Het is een simpel ding dus aan de vormgeving is weinig aan te merken. Ik vind hem mooi staan in mijn kast., Voldoende schroefjes en duidelijke handleiding.
  • Cons: Ik heb dit product vooral gekocht voor de geluidsdemping. De koeling is voor mij minder belangrijk dus daar heb ik niet naar gekeken. Qua geluidsdemping vind ik het tegen vallen. Ik merk te weinig verschil met voorheen. Ik heb een WD Black en die is erg luidruchtig. Ik hoor de schijf nog altijd duidelijk draaien en kraken. Misschien had ik te hoge verwachtingen. Voorheen had ik de HDD in een toolless bay en die gaf trillingen door aan de kast en dat is wel minder., He...
  • Read full review Translate to English

ZALMAN ZM-2HC2 Heatpipe HDD Cooler: dischi fissi al fresco

AZPoint
8 February 2005