www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Antec-kuhler-h2o-620.33615495
8.5 out of 10

Antec Kühler H2O 620

The Antec KÜHLER H 2 O 620 delivers high-performance liquid cool Read more

Great Deal: $165.98

Reviews and Problems with Antec Kühler H2O 620

Showing 1-5 of 5
Overall 2
2.0

Buyer Beware

Benjamin F. Canon, Amazon
14 September 2012
  • Summary: Does not bloody fit on LGA-775, as advertised. Manual mentions nothing of 775, and it does not come with compatible mounting hardware. It apparently used to, but mine did not arrive with the correct mounting hardware.
  • Read full review
Overall 2
2.0

LGA-775 CPU

Brant Clark, Amazon
26 August 2012
  • Summary: The documentation is horrible and either I don't know what I'm doing or the parts supplied are incompatible with the LGA775 CPU. I watched a few YouTube installation videos and the parts in the box are not close to what they are showing in the video. The top installation bracket does not have enough vertical clearance. I'm glad I purchased this on Amazon because of their return policy. I would have probably had to pay shipping and a restocking fee on Newegg.
  • Read full review
Overall 1
1.0

User Review

Prisjakt
12 September 2011
  • Summary: Enkel att installera, som det står på förpackningen, var den verkligen inte. Det saknades steg i instruktionerna, och alla delar var inte beskrivna. Har man chassi utan åtkomst till baksidan av moderkortet så måste man skruva loss moderkortet för att fästa dit en backplate. Efter det så märkte jag när jag väl satt dit vattenblocket att en av gängarna var dålig så att jag inte kunde skruva fast vattenblocket ordentligt.
  • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

User Review

Prisjakt
24 August 2011
  • Summary: För ett hiskligt väsen och ganska hårda slangar, kan inte rekommendera denna produkt. Jag hade den installerad i 1 vecka, var sen tvungen att byta CPU kylare för oljudets skull.
  • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

User Review

Prisjakt
24 August 2011
  • Summary: Förmodligen har jag bara haft extrem otur, men det första exemplaret jag fick så var ett av skruvhålen på radiatorn trasigt så inga av monteringsskruvarna gängade i det skruvhålet. Det andra exemplaret som jag fick i utbyte nu i veckan höll i 5-10 min efter montering sen lade radiatorn/pumpen av och jag får därför köra med stockkylaren nu istället... Jag kan därför inte rekommendera den här kylaren till någon.
  • Read full review Translate to English