www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Synology DiskStation DS112j
7.8 out of 10

Synology DiskStation DS112j

Synology DiskStation DS112j is designed to provide a simple Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Synology DiskStation DS112j

Showing 1-4 of 4

Synology DiskStation DS112+, DS112, DS112j

Legion Hardware
7 October 2012
  • Summary: Synology has once again delivered the goods, this time with their latest lineup of single bay NAS devices. What we have here are three very capable units that span a range of prices, all of which are quiet affordable.
  • Read full review

Synology DiskStation DS112J Single Bay NAS Storage Review

Hardware BBQ
9 July 2012
  • Conclusion: SATAII Single bay diskless NAS Drives with 2x USB 2.0 only and nothing else- the way I see it- would be great if it retailed for $120. The way I see it, DS112J should atleast come with SATAIII. It doesn’t and that’s a little bit of a let down.
  • Read full review
Overall 8
8.0

Synology DS112j

elektroniktest.dk
15 September 2013
  • Conclusion: Efter at have kørt med denne nas server, er jeg ikke i tvivl om hvad den bedst egner sig til - og det er klart cloud-delen, da den i mine øjne ikke er kraftig nok til at håndtere store filer, men hvis ens hovedtanke er at bruge den til backup og billeder, så kan man godt nøjes med denne model.
  • Pros: God Der er ingen tvivl om at den cloud-del der er mulighed for at oprette på den og have som et program på sin pc, klart er en ting som hæver den højt op over skyerne - da det er super smart, og den sørger selv for at synkronisere data så snart du overføre filerne til mappen, det kan kort sagt ik...
  • Cons: Hastighederne Den er ikke ret hurtigt på det lokale netværket, selv med en hurtig harddisk opnår vi ikke højere hastigheder end skrive hastighed på 45Mb/s og læse-hastighed på 56Mb/s, derudover oplever jeg også at den godt kan halte lidt i bruger-interfacet - og dette skyldes uden tvivl dens hard...
  • Read full review Translate to English

Test: Synology DS112j NAS

Hardware-Test
3 June 2012