www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
6.6 out of 10

Netgear ReadyNAS Duo RND2210

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Netgear ReadyNAS Duo RND2210

Showing 1-3 of 3
Overall 5
5.0

User Review

sirvaes, Prisjakt
29 April 2012
  • Summary: Film/ljud streaming fungerar bra. Inget stöd för att ansluta skrivare genom USB. Känns som lite overkill att ha tre USB-anslutningar när man bara har stöd för externa hårddiskar. När man väl får igång torrent-nedladdningen så fungerar det bra. Jag var tvungen att ladda ner en add-on som gjorde att jag kunde logga in som root (för att komma åt filer som inte låg i de sharade katalogerna) och uppdatera åtkomsträttigheter.
  • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

User Review

Goofy-, Prisjakt
13 September 2010
  • Summary: Jag tror "osamabingates" måste ha någon felinställning i NAS:en eller något annat fel på nätverket, för jag får avservärt högre läs/skrivhastighet på min Duo 2TB. Snittar nånstans runt 15-20MB/s i överföringshastighet, vilket borde räcka gott och väl för de allra flesta! Fick hem min i veckan, och den är mycket mindre än den ser ut på bilden!! Riktigt liten och smidig men robust låda! Gillar starkt ReadyNAS remote funktionen där du kan komma åt NAS:en på distans.
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

User Review

osamabingates, Prisjakt
18 February 2010
  • Summary: Den lever inte alls upp till mina förhoppningar. Att stoppa in två diskar och köra dem utan raid med maximal diskmängd var otroligt bökigt att få till då det inte går att välja hur man vill ha diskarna konfigurerade, höll nog på ett par timmar med bara det.(den kör säkerhetsraid och att göra något annat är en mardröm) Det andra problemet är överföringshastigheten vilket ligger på max 6mb/sek som är toklångsamt när jag har ett gigabitnätverk.
  • Read full review Translate to English