www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

D-link-dns-313.33795173
4.5 out of 10

D-Link DNS-313

Dispositivo de almacenamiento de red SATA con 1 bahía. • Una b Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with D-Link DNS-313

Showing 1-4 of 4
Overall 3
3.0

Ganska dålig

n_joy, Prisjakt
26 November 2012
  • Summary: Hade den fungerat buggfritt så skulle den fått bra betyg. Men som alla D-Link produkter så buggar det mycket. Denna produkt lider av flera sjukdomar: * Det är en budgetvariant av DNS-323 men totalt okompatibel med storebrors utbud av programvara. * Den finns i flera revisioner, stackare om du köper en gammal revision (som säljs ännu idag). Omöjligt att upptäcka då alla ser likadana ut. * Firmware vidareutvecklas inte.
  • Read full review Translate to English
Overall 3
3.0

Ganska dålig

TLovskog, Prisjakt
17 August 2008
  • Summary: En av de sämsta produkterna jag någonsin stött på ... uppenbart att man släppt den way way för tidigt. Dessutom verkar uppdateringarna gå extremt långsamt. 1) Hur kan man släppa en NAS med SATA gränsnitt där bara vissa diskar fungerar ... (a first) 2) Högljud, även om fläkten bara går igång lite då och då. 3) Total stoppar ibland då share delen inte fungerar, men admin gränsnittet. Boota om ... 4) Medföljande backup programmet funkar inte ... hur gick detta till ...
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

corboid, Prisjakt
6 February 2008
  • Summary: Jag lyckades till slut att installera firmewaran DNS-313_1.01b6 och kan säga att UPnP servern fortfarande trunkerar videofiler. Vissa till ca 1 timme (7-8Mbps komprimering) andra till bara 5-6 minuter (som tex hela ET filmen!). Dvs Dlink har en stor läxa att göra till nästa release. De svar jag fick från deras helpdesk var inte speciellt uppmuntrande om deras kunskaper... Jag drar ner betyget. Fileservern (samba) funkar OK, men resten suger.
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

herm, Prisjakt
14 December 2007
  • Summary: Fungerar bra i nätverk. Inga som helt problem med accesshastiget etc. Dock bör man vara medveten om att när fläkten går (och det gör den ofta), så låter den otroligt mycket. Nuvarande firmware har inte DLNA-stöd i UPnP AV Servern´, vilket medför att den inte fungerar med t.ex. PS3 som hittar disken men inget innehåll. Om D-link kommer med en uppdatering som stöder ovan så kommer mitt betyg att bli mycket bättre.
  • Read full review Translate to English