www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sony-sdm-x73.198610
4.3* out of 10

Sony SDM-X73

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony SDM-X73

Showing 1-3 of 3

Sony SDM-X73

tek.no
18 November 2014
  • Summary: Konklusjon Sony SDM-X73 er en gjennomført god TN-basert LCD-skjerm med et spenstig design. Byggekvaliteten er god og skjermen føles alt i alt godt gjennomført. Vi likte spesielt heve- og senkeløsningen til skjermrammen. SDM-X73 er en lyssterk skjerm med et jevnt baklys, som kun gir antydninger til gjennomskinn ytterst rundt skjermkantene. En nyttig finesse er skjermens automatiske lysjustering. Skjermen har god fargegjengivelse og nøyaktighet ved visning av bilder.
  • Read full review Translate to English

Sony SDM-X73

Hardware.no
23 January 2005
  • Summary: Sony SDM-X73 er en gjennomført god TN-basert LCD-skjerm med et spenstig design. Byggekvaliteten er god og skjermen føles alt i alt godt gjennomført. Vi likte spesielt heve- og senkeløsningen til skjermrammen. SDM-X73 er en lyssterk skjerm med et jevnt baklys, som kun gir antydninger til gjennomskinn ytterst rundt skjermkantene. En nyttig finesse er skjermens automatiske lysjustering. Skjermen har god fargegjengivelse og nøyaktighet ved visning av bilder.
  • Read full review Translate to English

Sony SDM-X73

CNET
22 January 2004
  • Conclusion: Au vu de sa vaste panoplie de connecteurs qui lui permet d’être relié à plusieurs ordinateurs, de sa simplicité d’utilisation et de sa qualité d’image correcte, l’écran plat de Sony constitue un moniteur 17 pouces polyvalent.
  • Read full review Translate to English