www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Samsung-syncmaster-2443bw.32997585
5.9 out of 10

Samsung SyncMaster 2443BW

Samsung 24“ Full HD Monitor SAMSUNG's SyncMaster™ 2443 Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Samsung SyncMaster 2443BW

Showing 1-4 of 4
Overall 4
4.0

samsung 2443bw 24 inch monitor

Adz, Amazon
7 November 2010
  • Summary: delivery was slow and came without UK Power Supply so wasnt very happy. Dont remember seeing a mentioning of no sound either.
  • Read full review
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

Mysticum, Prisjakt
4 November 2011
  • Summary: Jag är inte den som är kräsen när det kommer till färgåtergivning, betraktningsvinklar, kontraster etc, och jag märker knappt av blödningar och annat om jag inte letar efter det. Därför tog jag de flesta negativa omdömen med en stor nypa salt, eftersom det i princip alltid finns personer som tycker att bilden är sådär för att de är van vid något bättre. Det var ett misstag!
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

DivinityX, Prisjakt
16 April 2010
  • Summary: Hade en ASUS MK241H tidigare som jag lyckades ha sönder. Den här har äckliga färger och grådaskig bild. Usel kontrast. Hoppas man vänjer sig... Totalt värdelös. Jag är så jävla besviken. Det är så jävla värt att lägga en tusenlapp till och köpa en ASUS MK241H. Jävlar vilken fin skärm det var... *Uppdatering* Jag kan ge den plus för att den kommer ur vänteläge snabbt. Det slutade med att jag lämnade tillbaka skärmen till Dustin och köpte en ASUS VW266H istället.
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

DustPuppy, Prisjakt
27 October 2008
  • Summary: Kan tyvärr inte hålla med föregående betyg. Skärmen är enligt mig riktigt dålig, eller så fick jag ett måndagsex: 1. TN-matrisen ger riktigt dålig betraktningsvinkel. Jag sitter på strax över en armlängds avstånd, och om jag då har ett halvmörkt mönster uppe på skärmen så är det helt svart i överkant, normalt synligt i mitten och på väg att bli överljust i underkant. Totalt oacceptabelt. 2. Färgerna är bland de blekaste jag sett.
  • Read full review Translate to English