www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Hyundai L70N
4.5 out of 10

Hyundai L70N

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Hyundai L70N

Showing 1-3 of 3

Hyundai L70N

Akam.no
3 weeks ago
  • Excerpt: I fjor høst var det kun en skjerm som telte for storspillerne - nemlig Hyundai Q17S. Etter å nylig ha tatt en titt på den nye versjonen av denne ser vi nå på lillebror L70N. Denne testen er delt inn i: Takk til PSdata som var behjelpelige med å låne oss skjermen til test. For mer informasjon om skjermen viser vi til Hyundais hjemmesider . Lurer du på noe rundt spesifikasjonene anbefaler vi vår egen LCD-guide . Hyundai har her levert en temmelig firkantet skjerm.
  • Read full review Translate to English

Hyundai L70N

Tek
8 August 2004
  • Excerpt: I fjor høst var det kun en skjerm som telte for storspillerne - nemlig Hyundai Q17S. Etter å nylig ha tatt en titt på den nye versjonen av denne ser vi nå på lillebror L70N. Denne testen er delt inn i: Takk til PSdata som var behjelpelige med å låne oss skjermen til test. For mer informasjon om skjermen viser vi til Hyundais hjemmesider . Lurer du på noe rundt spesifikasjonene anbefaler vi vår egen LCD-guide Hyundai har her levert en temmelig firkantet skjerm.
  • Read full review Translate to English

Hyundai L70N

Hardware.no
8 August 2004
  • Summary: Vi nevnte innledningsvis at vi tidligere har sett at billig kan være vel så bra som dyrt. Det er alltid godt å få bekreftelser på dette, da det forhåpentlig legger mer press på produsentene. Hyundai har levert en god skjerm til en lav pris som klarer seg fint på de fleste områder. Det er alltid et savn når en skjerm ikke har inngang for digital DVI. En ting er å levere en billig skjerm, men har man først en digital skjerm burde man levere en digital tilkobling.
  • Read full review Translate to English