www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Eizo-foris-fs2331.22552189
7.0 out of 10

Eizo Foris FS2331

EIZO Foris FS2331 The EIZO Foris FS2331 is a 23“ / 58 cm (5 Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Eizo Foris FS2331

Showing 1-10 of 21
Overall 10
10

Perfekt

dnnis, Prisjakt
24 January 2014
 • Summary: Använder denna skärm till xbox 360 och filmtittande genom laptopen och jag är väldigt nöjd med färger och svärta, högtalarna var inget att hurra för men jag kopplade in ett par datorhögtalare i hörlursuttaget på skärmen vilket fungerade utmärkt utan några som helt eftersläpningar. Två stycken hdmi-ingångar och en funktionell dosa är verkligen helt perfekt (iallafall om man som jag tänkt att använda den mer som en tv.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

snejk2, Prisjakt
8 November 2013
 • Summary: Håller med stormagen om svärta och kontrast. Högtalarna låter inte bra dock. Det får bli en 8:a, jag fick en repa på min i mitt på skärmen och har inte möjlighet att byta ut den. -Lite stor och klumpig för att vara en LCD-skärm och inga ergonomiska inställningar. Ångrar mitt köp lite även om priset är bra.
 • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

Bra

stormagen, Prisjakt
17 June 2013
 • Summary: Suverän svärta, fina färger bra kontrast. Funkar helt ok i spel (kan bli lite luddig i snabba fps spel, men inget jag störde mig på). Jag hade inga döda pixlar på mitt ex, jämn bild över hela skärmen och ingen backlight bleed att tala om. Har inte testat högtalarna, så jag lämnar inga kommentarer på dessa. Inte alls lika ful som den är på bilderna. Fjärren funkar bra men känns lite dumt att man inte kan göra några inställningar utan den. Finns bra med anslutningar.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

Mattepattelingonfnatte, Prisjakt
4 June 2013
 • Summary: Har haft den här skärmen i ungefär två år nu och är så djävla nöjd. Det torde vara en av de mest underskattade skärmar som finns tillgängliga nu. Svärtan gör så otroligt mycket för film/serier och mörka spel. Det är sådan skillnad från grådassiga ips:er att jag har svårt att sitta vid de andra datorerna. Ta ett gott råd, skit i allt prat på forum där 1337-gamers påstår att den är "långsam" eller dylikt. Den är strålande att spela på!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

Coldfrost, Prisjakt
1 April 2013
 • Summary: Att välja skärm är då ingen enkel uppgift om man vill bli helt nöjd. Innan jag beslutade mig för just FS2331 har jag testat en del andra skärmar så som Dell U2713HM, Fujitsu SL27T-1LED. Dell:ens IPS-panel imponerar men backlight bleeding var så pass stark att det påverkade bilden även vid dagsljus och IPS-glow var allt för tydlig. Fujitsu:n är inget jag hurrar över på något område trots dess låga pris.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

Ville22, Prisjakt
30 March 2013
 • Summary: Fungerar utmärkt, bra pris, mycket bättre svärta än min gamla skärm. Inte bästa tittvinkeln, och högtalarna hörs inte så bra men jag klarar mig utan dem.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

qwal, Prisjakt
28 February 2013
 • Summary: Underbara skärmar, sitter med 3 stycken atm, märker ingen eftersläpningar alls. Mycket bra allround skärm. Lirar mycket sc2 och skyrim på dem atm. Djup svarta, bra garanti. Väldigt bra kvalite Och tycker faktiskt de är väldigt snygga. Skulle rekommendera dessa till folk som inte vill få ont i huvudet, LED bränner sönder ögonen, denna är ccfl belyst och mycket behagligare för ögonen imo. Nu ligger de även på 1700 ist för 2000 så++ köp köp köp!
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

SplitHorizon, Prisjakt
26 January 2013
 • Summary: Har haft min Eizo Foris 2331 i över 6 månader nu. Är mycket nöjd med den, har inte märkt någe ghosting eller andra problem. När jag fick skärmen var det 1 pixel som var låst i grå. Detta gick att åtgärda med en putsduk och mycket försiktig *massage* Pixeln började fungera men jag hade avänt lite för hårt tryck så en annan pixel fastnade grå, men den gick också att åtgärda med samma knep.
 • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

Petoj, Prisjakt
3 January 2013
 • Summary: Väldigt bra skärm, dock fick jag ett exemplar med sub pixel fel (var pixel består av 3 sub pixlar) och detta täcker inte garantin så om ni absolut inte vill ha pixel fel dvs döda pixlar så rekommenderar jag inte detta märke. Personligen så tycker jag inte detta är okej och kommer inte att köpa en Eizo igen..
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

matte629, Prisjakt
17 October 2012
 • Summary: Jag kan börja med att säga att jag inte är någon skärmexpert, mina tidigare skärm var rent av katastrofal (15 tum, från 1998, och ingick i ett datorpaket från IBM). Jag gillar starkt att den inte är så blänkande. Det är en vanlig skärm, varken snygg eller ful, men den är framför allt robust. Det känns som att den håller länge. Fjärrkontroll är helt okej, jag har den bakom skärmen och det kan vara trevligt att ändra inställningar tillbakalutat. Tappa inte bort den bara.
 • Read full review Translate to English
Next page >>