www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Benq-ew2420.28455471
5.9 out of 10

Benq EW2420

BenQ EW2420 The BenQ EW2420 is a 24 inch LED monitor that i Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Benq EW2420

Showing 1-5 of 5
Overall 8
8.0

Mycket bra

DanielZheng89, Prisjakt
30 January 2012
  • Summary: + Den är billig + den är stor + den är widescreen + Den är led backlyst vilket gör skärmen mer strömsnål, lättare och kallare (detta har jag märkt på vissa andra skärmar att de kan bli stekheta efter några timmar) + den går att tilta lite frammåt och uppåt + bred betraktningsvinkel både vänster höger upp och ner + power knappen är liten och sitter på sidan (spendarede visserligen 20 minuter på att leta efter den ^^ kunde fan inte hitta den var tvungen o läsa manualen men...
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

bob_lar, Prisjakt
11 August 2011
  • Summary: Bytte från en Benq G2420HD till denna och är otroligt nöjd! Kontrasten är grym för att vara en dataskärm. Färgerna helt ok efter lite kalibrering. Tänkte först köpa en dyrare skärm men chansade lite med att köpa denna efter att jag blev tipsad av en bekant. Ångrar mig verkligen inte, mycket prisvärd, ger den maxbetyg pga bild i förhållande till pris!
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

vicster, Prisjakt
28 February 2011
  • Summary: Mycket bra skärm förutom att muspekaren blir gul (när man rör den snabbt) mot svart bakgrund, dock inget som stör nämnvärt... Full pott till BenQ!
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

ilstallione, Prisjakt
6 February 2011
  • Summary: Mycket nöjd med skärmen. Kom från en Samsung 2333sw TN och skillnaden är stor. Finns nog inget förutom responstiden som är inte är bättre med denna. Mig stör det inte men det märks en smula i FPS-spel. Fint tryck i färger och svärta som slår allt. Googla efter färdiga inställningar om ni köper den, finns en del olika som kan vara bra att utgå från. Som den är inställd vid leverans är bilden inte bra, det lönar sig att skruva lite på inställningarna.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

tObber166, Prisjakt
12 January 2011
  • Summary: Riktigt nöjd, grymt bra bild, behövs dock sin kalibrering! , var framför allt lite pill med färg-inställningarna innan jag blev nöjd, övrigt inget annat att klaga på , funkar utmärkt att spela på, inte märkt några eftersläpp (ghosting) än så länge!
  • Read full review Translate to English