www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Func-ms-3.33890814
8.1 out of 10

Func MS-3

Great Deal: $68.99

Reviews and Problems with Func MS-3

Showing 1-8 of 8
Overall 5
5.0

Acceptabel

fgblomqvist, Prisjakt
21 May 2014
 • Summary: Skönaste musen jag någonsin har haft! Bra drivrutiner med mycket inställningar också. Har haft den i mer än ett år nu. MEN Tyvärr så lider även denna, R2, av samma byggkvalitésproblem som orginalet gjorde. Efter att ha haft 2 st orginal så fick jag då denna av supporten, som jag hoppades mera på. Tyvärr så märkte jag efter ett par månader att knapparna för att byta DPI har väldigt konstig respons, de agerar ungefär som om man hade hällt sirap på de.
 • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Acceptabel

fgblomqvist, Prisjakt
21 May 2014
 • Summary: UPDATE: Tyvärr var byggkvalitén inte i topp. Oavsett hur trevliga supporten är, och hur snabbt de byter ut den så börjar det bli lite irriterande att hela tiden hitta något nytt fel på den efter ett par månader. ------------------------------ Den bästa musen jag har ägt hittils (min 4:e). Otroligt ergonomisk med sitt femfingersgrepp och lite extra stora storlek. Mjukvaran är toppen, återigen det bästa jag sett so-far. Både snyggt designad och väldigt funktionell.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

RAGE_EXT, Prisjakt
23 March 2014
 • Summary: Jag fick en sådan mus på jobbet och den känns bra att ha handen på om man jobbar en hel dag med datorn. Fördelen med musen är att den är väldigt ergonomisk och ger ett bra stöd för hela handen verkar fungera väldigt bra på Windows 7 och man kan programmera in knapparna för att göra diverse saker. Nackdelen med musen är dock att vissa knappar är väldigt svår åtkomliga med tummen och kräver att man har en lång tumme.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

Cyphe, Prisjakt
9 February 2014
 • Summary: För den som vill ha en oerhört grym ergonomisk mus är denna svårt att inte rekommendera. Greppet på denna mus är i princip perfekt, om man exempelvis jämför med en QPAD 5K där lillfingret fortfarande hänger ut lite, här gör det icke det. Dessutom är denna "FPS-knapp" som ändrar hastigheten på musen när den hålls ned, faktiskt rätt användbar i vissa scenarion. Låt kreativiteten flöda. Den andra stora knappen nedanför tummen är även något som jag uppskattar väldigt mycket.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Tolle Maus- aber was ist mit dem Mausrad?

P. Spengler, Amazon
24 January 2014
 • Summary: Habe die Maus gerade erst ausgepackt & angeschlossen und das erste Negative, was mir zu Beginn direkt aufgefallen ist, ist das Mausrad: Ist es normal, dass dieses sich absolut schwammig und kippelig bewegt? Auch das sehr laute Geräusch des Rades beim Scrollen stört mich- sowas bin ich von meinen bisherigen Mäusen (Logitech, Sharkoon) nicht gewöhnt.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

dh82, Prisjakt
12 January 2014
 • Summary: -=Mina åsikter i denna recension är rent subjektiva och är helt och hållet mina personliga åskiter=- Update 2014-01-12 Fick en ny mus på garanti idag efter att musen hade börjat glappa det märktes genom att den i tid och otid "dog" och jag fick dra ut kontakten och sätt i musen igen. Pga detta så sänker jag betygen något och så får vi se hur detta utvecklar sig. Kvaliteten på denna mus värkar inte vara i framkant skulle jag nog vilja påstå.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Optik, Qualität, Funktionen und Ergonomie TOP! Das Handling kann jedoch Probleme machen...

Golden Eagle, Amazon
15 June 2013
 • Summary: ˑ VORGESCHICHTE: Ich hatte eigentlich seit Mitte der 90er Jahre nur Logitech Mäuse. Bei meinem letzten Modell, einer Logitech MX500 (entspricht von der Form den Nachfolgern Logitech MX518 und G400) hat sich nun nach über 10 Jahren die linke Maustaste verabschiedet, so dass ich mich nach Ersatz umschauen musste. Ich hätte einfach zur G400 greifen können, wollte jedoch mal was Neues probieren.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Encore pas la souris parfaite.

Jerome S, Amazon
23 May 2013