www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Aten-cs-62a.13555332
5.3 out of 10

Aten CS-62A

The CS62A 2-Port KVM Switch is a small handy design supporting p Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Aten CS-62A

Showing 1-9 of 9
Overall 8
8.0

Litt dårlig skjermbilde

Rolv Sverre Frøise, Komplett.no
18 July 2009
Overall 10
10

Anbefales!

Marius Opøien, Komplett.no
20 January 2009
 • Summary: Har brukt denne noen uker nå og er kjempe fornøyd! Kjører en XP og en Vista maskin uten problemer på en skjerm, et tastatur/mus og ett sett høytalere. MEN vær obs på at du må ha tastatur og mus med ps2 kobling. Det funket ikke med overgang fra usb kobling. Det tar ca 2 sec å skifte mellom maskinene.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Prisvärt

Sam Olsson, Komplett.se
13 November 2007
 • Summary: Har använt denna KVM i snart ett år, och har inte haft någr som helst problem med hängd muspekare eller brus som andra beskrivit. Använder en Logitech MX700 och ett gammalt stryktåligt Compaq-tangentbord. Kan rekomendera denna produkt för alla som kräver en enkel och prisvärd KVM-switch.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Kurzbewertung zu Aten Petite CS-62A

Thibaudeau, Dooyoo
1 November 2007
Overall 8
8.0

2 PC'er på en skjerm

Anonym, Komplett.no
31 October 2006
 • Summary: Denne boksen her funker som den skal. Har aldri hatt noen som helst problemer med den. Tok litt tid før jeg forstod hvordan jeg skulle skrifte fra den enne pc'en til den andre, men går som det suser nå;) Ensete minuset med denne er at den bruker kanskje 0,5 - 1 sec på å skifte fra PC1 til PC2.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Virker utmerket

Denne Funker, Komplett.no
18 August 2006
 • Summary: Jeg har en Winxp MediaCenter og en FreeBSD maskin, og syns dette produktet er bra, kjøpte først en switch med USB tilkoplinger, IKKE bra, derfor valgte jeg en ps2 tilkopling. Med USB varianten, så var det noe forferdelige forstyrrelser på bildet når begge maskinene sto på, men dette er borte nå som jeg kjøpte denne, vel spent money :) billig og bra! surf å kjøp!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

ATEN Petite CS-62A 2P PS/2, audio m/kabler

Fornøyd bruker, Komplett.no
25 March 2006
 • Summary: gir denne nest beste karakter fordi jeg ikke kunne bruke alle knappene på min mx510 mus gjennom switchen. men ellers funker den som den skal.
 • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Varierande kvalitet

Blanko, Komplett.se
14 April 2005
 • Summary: Det verkar vara varierande kvalitet på dessa switchar... Har en på jobbet som funkar prima förutom ljudet, det kan man inte koppla genom switchen då den tillför mycket brus/störningar. Dock köpte jag en hem som verkar vara ett måndags-exemplar. Switchen "hänger/hakar upp" sig ibland så att man inte kan röra varken mus eller tangentbord. Enda sättet att få tillbaka dem är att först slå av datorn helt och sen starta den igen. Har nån annnan haft detta problem?
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Bra men...

Andreas Pettersson, Komplett.se
4 March 2005
 • Summary: Jag har använt denna produkt nu ett tag och tycker den funkar Super... Helt perfekt för dig med två datorer och bara en skärm/tangentbord/(högtalare)... Du switchar snabbt och enkelt med två snabba knapptryck på Scroll Lock... Det enda som jag har upplevt som negetivt med denna produkt är att jag har Logitech's MX500 mus och Internet Tangentbord med snabbknappar, och KVM-Switchen verkar filtrera bort dessa funktioner, men som sagt, det enda minuset jag har upptäckt...
 • Read full review Translate to English