www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Razer-marauder-starcraft-ii.33350467
9.1 out of 10

Razer Marauder StarCraft II

Elevated Keys with Optimized Travel Distance & Spacing - The R Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Razer Marauder StarCraft II

Showing 1-3 of 3
Overall 2
2.0

Razor keyboard review

Jimmy cooper, Amazon
30 July 2012
  • Summary: This keyboard is terrible, its loud, keys are too big, wouldn't recommend to anyone. The only nice thing is the rubberised keys. You can get yourself a much nicer one for a cheaper price, don't waste your money.
  • Read full review
Overall 1
1.0

Usel

nattskift, Prisjakt
12 May 2013
  • Summary: Köpte detta tangentbord för 399 och är tyvärr inte alls nöjd. Knapparna är sega, tangentbordslayouten är hemsk och det är helt värdelöst att skriva på. Tangentbordet blir dessutom varm, tack vare den stora mängden lampor. Det tar två usb-portar att driva den här lysande besten. Hoppas att den går sönder så att jag kan byta in den mot något bättre.
  • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

Dålig

dajgtre, Prisjakt
24 April 2012
  • Summary: Jag köpte tangentbordet för 299 kr på komplett.se. Jag ville ha ett bakgrundsbelyst tangentbord som lämpade sig för gaming och normal användning. Dåligt: - Även med ljus så syntes tangenterna dåligt, både i dagsljus och i mörker. Mao, köp inte för bakgrundsbelysningen! - Jag saknar att standard numpadtangenterna. Som var man tvungen att avvaktivera numpad för att kunna använda pil-knapparna, home,end, pg up/dw osv. Det fungerade inte för mig.
  • Read full review Translate to English