www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Ione-scorpius-p20.29012760
6.2 out of 10

iOne Scorpius P20

iOne Phenix Q8 webcam with great video quality at a great value. Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with iOne Scorpius P20

Showing 1-10 of 46
Overall 1
1.0

Usel

padda, Prisjakt
3 December 2011
 • Summary: Tråkigt att det är så dålig kvalitet, storleken är perfekt och det är väldigt smidigt med muspinnen. Det är väldigt plastigt och man får en dålig känsla direkt när man håller det. Ett fall på 40cm en gång räckte för att det skulle gå sönder.
 • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Usel

ekon, Prisjakt
10 March 2011
 • Summary: I början tyckte jag att det var helt ok, lite billig känsla över det dock. Sen började problemen. Styrspaken "hänger sig" så att muspekaren rör sig av sig själv i bland, då får man peta till styrspaken så slutar den. Har även haft samma problem med backspace tangenten. Och trodde du att det gick att skriva med detta tangetbord? GLÖM DET! Känslan i tangenterna gör det helt omöjligt. Beror förmodligen på att det inte är riktiga fjädrar som någon skrev.
 • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Acceptabel

henel321, Prisjakt
25 October 2010
 • Summary: Helt ok för HTPC:n. Bra räckvidd. Inget man skriver uppsater på men onekligen högt prisvärde. Uppdatering 2010-10-25: Dålig kvalitet. Höll i ca 18 månader av MYCKET lätt användning och sedan gav sändaren upp och det går inte längre att få kontakt mellan tangentbord och sändare.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

Sailfast, Prisjakt
31 March 2010
 • Summary: Billigt och helt ok tangentbord för vardagsrumsbordet. Mitt har hållit i två år nu och klarat bl.a. ölspill över tangenterna. Styrdonet fungerar precis som på en konsoll-kontroll och är väldigt enkelt att lära sig. Tangenterna kan dock vara lite sega och ibland missar man en bokstav när man skriver. Jag kan tipsa om att rycka bort Fn-knappen eftersom den drar ut batterierna på ett dygn om man inte stänger av den efter användning.
 • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Acceptabel

MartinC, Prisjakt
24 July 2009
Overall 6
6.0

Ganska bra

feter84, Prisjakt
30 June 2009
Overall 2
2.0

Dålig

Keso Xorganoff, Prisjakt
30 March 2009
 • Summary: Dåligt konstruerat tangentbord med usel räckvidd. Silikonkuddar istället för riktiga fjädrar gör tangenterna sega och varje knapptryckning känns oregistrerad. Musknapparna är placerade uppe i vänstra hörnet utav tangentbordet och joysticken (musen) i det högra hörnet, detta gör att du behöver 2 händer för att använda musen på ett bekvämt sätt. Dessutom krävs det stöd under musknapparna när de trycks ner. Min rekommendation är att inte köpa det här tangentbordet.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

daniel_se, Prisjakt
9 December 2008
 • Summary: Prisvärd. Mycket bra räckvidd och batteritid, musjoysticken fungerar helt okej. Tycker dock tangenterna är lite sega, men det är möjligt att dom mjukar upp sig.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

Narreh, Prisjakt
5 December 2008
 • Summary: Fungerar bra till en början men kvalitén är väl inte på topp! Jag har fått kontaktproblem nu efter ca 6-7 månader, den tappar kontakten då och då! priset är ju inget att klaga på, men tror ändå att jag skulle köpa något annat nu i efterhand!
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

silverbris, Prisjakt
22 November 2008
 • Summary: Jag skulle inte köpa det själv (fick det i present) och rekommenderar det bara till de som har väldigt begränsad ekonomi och vet med sig inte kommer skriva så mycket med det. I själva verket är det faktiskt bra men ingen upplevelse. Jag är väldigt kvalitetsmedveten och skulle därmed själv köpt Logitech diNovo Edge Media Desktop. Bluetooth är bättre samt att det håller enorm kvalitet. ione duger tils jag råkar ha isönder det :-) och därmed måste köpa ett nytt.
 • Read full review Translate to English
Next page >>