www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Philips-hr2737.33196577
9.3 out of 10

Philips HR2737

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Philips HR2737

Showing 1-3 of 3

Expert Review

smartson.se
20 October 2014
  • Summary: Philips Hr 2737 är en enkel citruspress utan extra funktioner. Den är konstruerad i tre delar och serveringskannan rymmer 0,4 liter. Produkten är lätt att använda men är inte så effektiv. Det går däremot lätt att servera ur kannan. I nedre kanten på foten finns ett spår att dölja sladden i. Modellen är överlag lätt att rengöra och josen har godkänd mängd fruktkött. Konstruktionen är ranglig men den står ändå stadig på bänken.
  • Read full review Translate to English
Overall 7
7.2

Expert Review

smartson.se
20 October 2014
  • Summary: En mycket enkel men ändå genomtänkt konstruerad modell med tillbringare. Presskonen och filtret är i ett plaststycke och lätt att rengöra. Tillbringaren vrids fast i motordelen med ett klick och är enkel att sätta fast och ta loss. Behållaren påminner mer om en bakningsbunke än ett serveringskärl men är funktionell och gör jobbet. Materialet känns stryktåligt och hållbart. Filtret släpper igenom en del kärnbitar men också gott om fruktkött.
  • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Philips HR 2737

[origo] vásárlás
14 November 2010
  • Excerpt: Frissen facsart gyümölcslé könnyedén. Mosogatógépben tisztítható, kompakt kialakítás. A citruspréssel könnyedén készíthet ízletes gyümölcslevet otthonában. A kompakt kialakításnak köszönhetően egyszerűen...
  • Read full review Translate to English