www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Klipsch-rf-7-ii.29061723
9.5 out of 10

Klipsch RF-7 II

Flagship Reference Series model ideal for discerning audiophil Read more

Great Deal: $1,599.00

Reviews and Problems with Klipsch RF-7 II

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.3

Klipsch RF-7 II

Bild och Ljud
7 February 2014
  • Conclusion: Klipsch RF-7 II är mycket stora högtalare med en lika stor ljudbild. Allt låter mycket mer balanserat än man tror, även om ljudbilden ligger på den fylliga sidan av helt neutral. Horndiskanten är inte den mest upplösta, men är inte sluten heller. Allt hänger ihop otroligt väl. Och så länge man spelar med bra elektronik låter det aldrig hårt heller. Av samma anledning kan man säga att Klipsch-högtalarna är musikaliska allätare.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.3

Expert Review

Lyd & Billede
5 February 2014
  • Summary: Klipsch RF-7 II er meget store højttalere med et lige så stort lydbillede. De lyder langt mere balanceret, end man skulle tro ud fra deres udseende, selv om lydbilledet er på den fyldige side af neutral. Horndiskanten er ikke den mest opløste, men den er heller ikke lukket. Det hele hænger umådelig godt sammen, og med tilstrækkelig god elektronik lyder det heller aldrig hårdt.
  • Pros: RF-7 II har en gigantisk klang og flytter selv de største instrumenter ind i stuen med høj troværdighed. Deres ekstreme dynamik gør dem til udsøgte rock-højttalere, men lad dig ikke narre – de spiller også akustisk musik med den største selvfølgelighed.
  • Cons: Med en størrelse som middelstore køleskabe er de ikke lette at få plads til. De kræver noget af rummet, med god afstand til bag- og sidevægge. Horndiskanten bør ikke parres med hvad som helst, men fortjener en forstærker, der er behersket og godt opløst i overtoneområdet.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.3
Ease of use 7
6.7
Sound quality 8
8.3
Overall quality 7
6.7
Functionality 8
8.3

Ekstrem høyttaler

Lyd & Bilde
25 January 2014
  • Summary: Den gigantiske gulvhøyttaleren Klipsch RF-7 II kombinerer rå kraft og storhet med søt musikalitet; komforten til en Bentley med motoren fra en monster truck!
  • Read full review Translate to English