www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Jamo-p-404.33562672
9.0 out of 10

Jamo P 404

Design - The Jamo P 404 is as suited for desktop duties with a Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Jamo P 404

Showing 1-10 of 11
Overall 10
10

At this price I feel like I stole them.

Popevader, Amazon
26 January 2014
 • Summary: I was very, very hesitant to buy these due to lack of information/review online. I even had a hard time determining what their normal MSRP is ($400-500ish I think). But, that said, every review I did actually find had only good things to say about them; and they were right. Overall, they look beautiful, sound great and have more features than almost any other speaker of this type I've ever seen; that was the main reason I bought these.
 • Read full review
Overall 10
10

Great speakers for the price

Les Kent, Amazon
31 January 2013
 • Summary: Great speakers for the price. In fact, probably the best powered speakers you can get at this price point. What a shame that so few people seem to know about what an exceptional value these speakers are. Sadly almost no reviews out on the Internet about these gems. Jamo has failed miserably in marketing these things.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Kohtuuääntä kohtuuhintaan

TeeeÄr, Verkkokauppa
20 January 2014
 • Summary: Jamo P 404 on hyvä kaiutinvalinta esimerkiksi tietokoneeseen, paljon parempi vaihtoehto kuin halvat muovipöntöt. Pieni aktiivikaiutinpari tulee myös paljon halvemmaksi kuin erillinen vahvistin kokoäänialueen kaiuttimineen ja on kompaktimpi paketti. Optiset sisääntulot äänelle ovat ehdoton valinta ainakin tietokonekaiuttimille, joilloin tietokoneen antamat häiriösignaalit eivät välity vahvistimelle.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Erinomainen kaiutin kotikäyttöön

Pohjis, Verkkokauppa
20 January 2014
 • Summary: Ostin Jamo P404 -kaiutinparin, koska kaipasin taulutelevisiooni LG42 parempaa ääntä. Musiikkia ei juurikaan kestä kuunnella television omista kaiuttimista eikä edes elokuvia tai draamoja. Huomasin yhden ongelman vasta kotona. Se ei varsinaisesti liittynyt kaiuttimiin vaan televisiooni. Ko. LG42SL3400-mallissa ei ollut optisen äänen ulostuloa. Siispä piti ostaa RCA-piuhat ja kytkeä niillä kaiuttimet.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Monipuoliset liitännät ja kirkas ääni.

Mawa, Verkkokauppa
10 January 2014
 • Summary: Jamo P 404 -kaiuttimissa parasta on niiden monipuoliset liitännät. Kaiuttimissani on nyt yhdistettynä tietokone, telkkari, pelikonsoli ja vielä 3.5 mm audiokaapeli odottamassa muita ulkoisia äänilähteitä. Eli en tarvitse erillistä vahvistinta hoitamaan liitännät. Eri lähteiden vaihto hoituu helposti kaukosäätimestä. Äänenlaatu on mukavan kirkas, mutta bassoa saisi olla enemmän.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hyvät liitännät, hieno design + pieni miinus..

Mikkis2013, Verkkokauppa
23 December 2013
 • Summary: ... ja tämä miinus on kaukosäätimen kapea keila, jolta alueelta kaiutin ottaa signaalin. Saisi olla tehokkaampi kaukosäädin. Ehkä vähän turhan paljon on satsattu kaukosäätimen pieneen kokoon. Mutta muuten hyvät kaiuttimet. Taulu-TV:n kaverina erinomaiset varsinkin kun vetää optisen kaapelin väliin.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Siistit aktiivikaiuttimet hyvällä äänellä.

Junnu20, Verkkokauppa
25 November 2013
 • Summary: Näin ensitestien perusteella vaikutta oikein asiallisilta varsinkin kokoonsa nähden. Saa hyvin säädettyä bassoa yms tarpeellista. Ja kaveriksi ostamani Wk200 langaton linkki on oikein kätevä helpottamaan johtojen määrää. Kaiuttimet ovat tyylikkäät kiiltävällä viimeistelyllään.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Lähes hifiä kohtuuhinnalla

Mjoo, Verkkokauppa
18 September 2013
 • Summary: Monipuoliset liitännät mahdollistavat eri audiolähteiden kytkemisen. Ääni on hyvä, joskin hieman yläbassot painottuvat liikaa luoden muhkeutta jonka toki voi kokea hyväksi asiaksi. Ääntä lähtee yllättävän paljon, on tullut testattua mm. pihabileissä. Kaiuttimien koko on suurempi kuin verrokeilla, mutta tyylikäs design antaa tämän anteeksi.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Tyyllikkäät kaiuttimet

Hece22, Verkkokauppa
23 July 2013
 • Summary: Ostin kyseiset kaiuttimet tietokoneeseeni. Minusta äänenlaatu on oikein mainio, mutta jotka haluaa että basso jyrisee oikein kunnolla, niin joutuvat ostamaan lisäksi supparin.(Minulle kaiuttimien supparit riittää.) No jotakin huonoakin, ensinmäiset kyseiset kaiuttimet kestivät vain yhden vuorokauden. Alkoi kuulua rätinää ja lopulta ei mitään. Mutta nyt on takuusta tullut uudet ja on makiaa katsella elokuvia, pelailla ja kuunnella musiikkia.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Designhenkistä muotoilua

Xankyard, Verkkokauppa
3 April 2013
 • Summary: Tämä tuote näyttää eriomaiselta, mutta ei ole äänenlaadultaan huippuluokkaa. Hintaansa nähden saundi on varsin toimiva, mutta mikäli kaipaat kunnon rytinää tarvitset subbarin (voi kytkeä suoraan). Suosittelen hankintaa jos et halua käyttää erillistä vahvistinta ja arvostat muotoilua sekä varsin huokeaa hintaa. Huomauttaisin vielä, että kyseessä on tuote, jossa ainoastaan toinen kaiutinparista on aktiivinen.
 • Read full review Translate to English
Next page >>