www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

B-w-cm9.5167998
8.6 out of 10

B&W CM9

If it’s hard to put the sound of the CM9 into words, that’s just Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with B&W CM9

Showing 1-4 of 4
Overall 8
8.0

Mycket bra

Fgtryt, Prisjakt
7 June 2013
  • Summary: En riktigt bra högtalare med ett underbart mellanregister/diskant. Som någon påpekat så går den inte avgrundsdjupt i basen, men väl för att man ska klara sig och mer därtill. Otroligt välbyggda! Edit: Ja efter att ha vant sig vid högtalarna, så tycker jag fortfarande att basen är det största "felet". Den går inte så djupt som jag skulle vilja, men spelar däremot med ordentliga anslag.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

andreasekman, Prisjakt
24 March 2013
  • Summary: Håller med Ala_95 helt och hållet. Tog med mig eget material, främst jazzmusik och tyckte tyvärr inte att dem höll måttet. Kanske var dem inte inspelade? Hört att dem ska låta bra med Naim's Nait förstärkare. *Edit* Lyssnade häromdan på precis samma hägtalare som för något år sedan och dem lät aningen bättre denna gången, dock med annat material. Testade lite fler skivor och kom fram till att högtalarna är riktigt kräsna.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

weed-cobolt, Prisjakt
23 February 2013
  • Summary: Rent och mjukt ljud. Spelar inte så högt. Uppdatering: Tycker att de kunde haft lite mer "tryck" i övre registret. Svårt att förklara men dessa spelar rent med mycket bas, bra mellanregister men ibland tunt i övre registret. Experimenterar vidare med Bi-amp, DIY kabel och t.o.m flyttat om hela rummet åt andra hållet. Det var mycket jobb att flytta runt, blev något bättre. Har provat två olika förstärkare men med liknande resultat (150W och 190W).
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

B o W fan, Prisjakt
25 July 2011
  • Summary: Läckra i svart höglans verkligen. De låter väldigt bra och jag blev själv imponerad över hur ren och len ljudbilden är. Dock så tycker jag att dessa behöver ett ganska stort rum. Plinten de står på tycker jag däremot är tämligen ful. Eftersom de är gjorda av trä så innebär detta att de blir rätt skrymmande och känsliga för närhet till värmeelement och så. Och tittar man på dessa tycker jag även man ska titta på XT8 i aluminium som i mitt tycke dräper CM9 rakt av.
  • Read full review Translate to English