www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

B-w-cm9.5167998
8.6 out of 10

B&W CM9

If it’s hard to put the sound of the CM9 into words, that’s just Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with B&W CM9

Showing 1-10 of 26
Overall 6
6.0

Ganska bra

zoop, Prisjakt
28 February 2014
Overall 10
10

Perfekt

Bubb, Prisjakt
6 January 2014
Overall 10
10

Perfekt

Mackii, Prisjakt
7 September 2013
Overall 9
9.0

Utmärkt

Gregarius, Prisjakt
26 July 2013
 • Summary: Välupplöst och lagom varmt ljud! Uppskattar väkligen Cm9ans magnifika mellanregister! Dom är vackra möbler i vardagsrummet och har hög WAF! Fullkomligt avgudar dom, men dom kräver förstäkare för att vakna till liv! Ger man dom kraft levererar dom i alla lägen!!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

Fgtryt, Prisjakt
7 June 2013
 • Summary: En riktigt bra högtalare med ett underbart mellanregister/diskant. Som någon påpekat så går den inte avgrundsdjupt i basen, men väl för att man ska klara sig och mer därtill. Otroligt välbyggda! Edit: Ja efter att ha vant sig vid högtalarna, så tycker jag fortfarande att basen är det största "felet". Den går inte så djupt som jag skulle vilja, men spelar däremot med ordentliga anslag.
 • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

mongo, Prisjakt
6 June 2013
 • Summary: Sjukt snygga! Men dom glömde ljudet......, för den pengen ska det låta bättre. Instängt mellanregister, bumlig bas som inte går djupt alls.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

hinreich, Prisjakt
29 April 2013
Overall 8
8.0

Mycket bra

andreasekman, Prisjakt
24 March 2013
 • Summary: Håller med Ala_95 helt och hållet. Tog med mig eget material, främst jazzmusik och tyckte tyvärr inte att dem höll måttet. Kanske var dem inte inspelade? Hört att dem ska låta bra med Naim's Nait förstärkare. *Edit* Lyssnade häromdan på precis samma hägtalare som för något år sedan och dem lät aningen bättre denna gången, dock med annat material. Testade lite fler skivor och kom fram till att högtalarna är riktigt kräsna.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

weed-cobolt, Prisjakt
23 February 2013
 • Summary: Rent och mjukt ljud. Spelar inte så högt. Uppdatering: Tycker att de kunde haft lite mer "tryck" i övre registret. Svårt att förklara men dessa spelar rent med mycket bas, bra mellanregister men ibland tunt i övre registret. Experimenterar vidare med Bi-amp, DIY kabel och t.o.m flyttat om hela rummet åt andra hållet. Det var mycket jobb att flytta runt, blev något bättre. Har provat två olika förstärkare men med liknande resultat (150W och 190W).
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

Natsho, Prisjakt
31 December 2012
 • Summary: Mycket bra högtalare för priset, velade mellan CM5 och dessa. Men pga att jag ville kunna spela på högre volymer så blev CM9 ett bättre val. Själv tycker jag att B&W CM5 spelar bättre och såklart genom att det är en stativare har en bättre stereobild. Men jag ger ändå denna högtalare än 9 då den med en bra sub spelar väldigt dynamiskt och fint. Placering och rum upplever jag som väldigt viktigt med denna högtalare!
 • Read full review Translate to English
Next page >>