www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

B-w-804-diamond.32640701
9.0 out of 10

B&W 804 Diamond

As wonderfully versatile as its smaller brother the 805 Diamond, Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with B&W 804 Diamond

Showing 1-6 of 6
Overall 9
9.0

Utmärkt

Snipeseglaren, Prisjakt
31 December 2012
  • Summary: Tycker det är en mycket bra högtalare. Gillar speciellt basen då jag varken upplever den som dominant eller mjäkig. Har även DB1 som kan hjälpa till med de lägsta tonerna. Det enda instrument jag har hört som behöver denna hjälp är kyrkorgel. Diskanten är också mycket bra. Vill likna ljudet mest med ett konserthus. En symfoniorkester och en kör låter utmärkt. Däremot blir inte ljudet intimt.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

flandy, Prisjakt
11 December 2012
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

Zartok, Prisjakt
3 November 2012
  • Summary: jag kan inte hålla med övriga talare. här kommer anledningarna uppdelade i register: bas: extremt kraftig bas för att vara ett par golvare i denna prisklass. basen är faktiskt så kraftig så att den fyller ut och tar över ljudbilden helt och hållet. kraftig och tyvärr inte speciellt detaljerad för en högtalare i den här prisklassen. den spelar mycket bas, men bas utan detaljer är enl mig som en kärra utan hjul. mellanregister: det bästa med den här högtalaren.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Diamonds are the men’s best friends…

Yopi
10 July 2012
  • Summary: Wer kennt ihn nicht, den insbesondere durch Marylin Monroe bekannt gewordenen Song. Im Original heißt es natürlich „Diamonds are the girl’s best friends“. Dass auch Männer sich von Diamanten betören lassen können, soll dieser Bericht aufzeigen, schließlich geht es auch hier um Musik, präziser um Musikwiedergabe durch hochwertige Stereo-Lautsprecher, die ihren Namenszusatz „Diamond“ nicht als Werbegag tragen… Die Lautsprecher Bei den 804 Diamond handelt es sich um...
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

NIEDERMANN, Prisjakt
21 July 2011
Overall 10
10

Perfekt

bittorent ak47, Prisjakt
29 March 2011
  • Summary: Den bsta högtalaren jag har ägd hands dowm. Passar otroligt bra med Nads M2 eller Denons PMA2010AE(jag kör PMA A100, samma sak men jubileumstgåvan av PMA 2010AE). Mycket öppet ljud oc man får en 3D känsla, dvs i vissa låtar hör man att sången ligger framför trummorna, som på koncert. Basen är inte heller att leka med, 2st rohacell membran får huset att skaka. Finishen i gloss black är galet snyggt.
  • Read full review Translate to English