www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.4 out of 10

Torque Audio T103Z

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Torque Audio T103Z

Showing 1-7 of 7
Overall 8
8.0

User Review

R-Audiohead, head-fi.org
12 March 2013
 • Summary: For anyone who has read any of my previous reviews on the KRK-KNS 8400, Shure SRH-940, Sennheiser HD448 or Sennheiser PX360, this beginning piece may seem redundant to you.  However, I think it is important to include.  I like to start off by giving the reader a tidbit about my previous audio experience in an effort to put my words into a useful perspective and empower them as a consumer.
 • Pros: Custom Acoustics
 • Cons: Fit
 • Read full review
Overall 2
2.0
Value for money 2
2.0
Overall quality 2
2.0
Usability 2
2.0

User Review

Dustin home
28 June 2014
 • Summary: Dustin säljer denna produkt som 'in-ear hörlur' - men nämner ingenting om att den inte fungerar som hörlur i flertalet Androidprodukter. Att mikrofonen inte fungerar i Androidbaserade telefoner/surfplattor är en sak, men att hörlursfunktionen inte heller fungerar är under all kritik, när Dustin säljer produkten som hörlur. Ett exempel är Sony Xperia Tablet Z, som är helt inkompatibel med denna lur.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

Redibo, Prisjakt
25 June 2014
 • Summary: Håller även jag med Explorer45. Röda och gula är i mina öron olyssningsbara, men de svarta har en fantastisk klang, definitivt det bästa jag upplevt ur ett par in-ear-lurar, och det med en vanlig enkel Xperia Z1C och Mp3 som ljudkälla. Med mitt studioljudkort och FLAC är upplevelsen ännu mer fantastisk, jag får känslan av att höra i stort sett allt som hände i studion, och det är precis så jag vill ha det.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

MattePer, Prisjakt
29 May 2014
 • Summary: Har samma upplevelse som Explorer45. Dom röda e riktigt kass, låter som ett par 50 kronors lurar. Dom gula höjs basen men låter ändå instängt. Sen händer det saker när man gängat på dom svarta. Allt får ett rejält lyft och man ångrar inte längre köpet. Sladden är platt upp till fjärren,resten " normal sladd" vilket gör att dom inte blir tunga som lurar med enbart platt sladd. Funkar utmärkt till iphone, volymknapp,stop/paus & byta låtar. 3 knappar alltså.
 • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

Bra

Explorer45, Prisjakt
6 May 2014
 • Summary: Har lyssnat ett par timmar nu och har hunnit testa alla tre valves som följer med. Jag började med den röda Reference valven. Direkt vart jag extremt besviken. Har ett par Shure E4C och a-Jays Two sedan tidigare men ville ha ett par lurar med mikrofon till telefonen. Till och med billiga a-Jays tyckte jag till en början lät bättre. Då de var helt nya lade jag dem åt sidan där de fick ligga och spela en timma för att se om ljudet blev bättre efter lite inspelning.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

Lelle Sachs, Prisjakt
19 December 2013
 • Summary: Fick dessa lurar idag och efter ett snabbtest kan jag säga att detta är lätt de bästa in-ear lurar jag har provat för de pengarna (1 499 kr) och jag har provat många... De sitter dessutom kanonbra, i alla fall i mina öron. Funktionen med utbytbara ljudfilter är klockren om man vill ha mer bas eller diskant utan att använda spelarens equalizer. Stort plus även för sladden som inte trasslar sig! Rekommenderas varmt!
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

Hoynala, Prisjakt
18 December 2013