www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sony DR-BT50
6.4 out of 10

Sony DR-BT50

Sony DR-BT50 The DR-BT50 from Sony is a closed-back heads Read more

Great Deal: $599.95

Reviews and Problems with Sony DR-BT50

Showing 1-3 of 3
Overall 7
7.0

Bra

Linmajon, Prisjakt
28 August 2008
  • Summary: Gediget byggda lurar med äkta Sony-känsla. Så här ska det se ut. Lurarna är överlag bra men de har ett par svagheter som sticker ut. Bra: - Fint bygge. Hyfsat snygga. - Fin bas. - Funkar perfekt med Sonytelefon, i kombination med Blåtandpluggar, datorer etc. Strömma musik från dator och passa på telefonen funkar perfekt. Den kopplar över om nån ringer. - Grym batteritid. Minus: - Svag diskant. Lite synd. Annars behagligt ljud som inte tröttar ut örat. - Kontrollerna.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

novaland, Prisjakt
28 February 2008
  • Summary: Bra ljud för att ha till TV'n. Dock är den nog anpassad för små japaner, för den trycker lite över öronen. Minus för att man fick köpa till en separat audio-dongle, men det finns det bra och billiga att tillgå. t.ex.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

AnimeA, Prisjakt
19 August 2007
  • Summary: Jag blev överraskad av det bra ljudet från lurarna. Hade inte förväntat mig det när jag tog dem på mig och testade från min K800i. Ljudupplevelsen är värd pengarna som de kostar. Fördelar: * Mycket bra ljud med låg bas och hög diskant för sin storlek. * Bra passform över öronen och ställbarhets möjligheter för byglarna. * Stänger ute det mesta av oljudet runt omkring dig. * Ihopfällbara så de blir lättare att ta med sig.
  • Read full review Translate to English