www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sharkoon-x-tatic-pro.33768506
8.6 out of 10

Sharkoon X-Tatic Pro

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sharkoon X-Tatic Pro

Showing 1-2 of 2
Overall 10
9.5

Expert Review

Tweak Town
14 November 2012
  • Excerpt: In the past gaming specialists Sharkoon have impressed with some lovely gaming equipment for us to enjoy. And in particular a couple of really well thought out headsets. If you were reading this section just over a year ago we took a look at Sharkoon's first gaming headset and were very impressed with how it sounded and was implemented.
  • Read full review
Overall 7
7.0

Sharkoon Xtatic PRO

elektroniktest.dk
16 December 2013
  • Conclusion: Som afslutning vil jeg sige at det egner sig super godt til gameren som gerne vil se en film i ny og næ. Dog dur de ikke til en der også vil lytte til musik på sit headset. Bygge kvaliteten er helt i top og det er fedt med et ordenligt lydkort som har nogle gode funktioner, jeg med ro i sindet sige at det er super fedt til gaming og film og det er det man skal købe dette headset til.
  • Pros: Materialerne Yderst lækre materialer som giver det et robust ydre som kan holde til lidt af hvert., Fornuftig God lang ledning så man har mulighed for at sidde lidt fra skærmen., Designet Designet er jo også fedt, jeg kan godt li at det ikke stikker så meget ud i forhold til nogle af de andre Sharkoon har lavet, det passer bare lidt bedre ind i et normalt hus.
  • Cons: Lyd oplevelsen med musik Jeg er lidt skuffet over man ikke har formået at lave et headset der kan det hele. Lyd oplevelsen når man høre musik er elendig.
  • Read full review Translate to English