www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Razer-banshee-starcraft-ii.33311276
7.6 out of 10

Razer Banshee StarCraft II

Circumaural Earcups for Optimal Sound Isolation - With its cir Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Razer Banshee StarCraft II

Showing 1-3 of 3
Overall 9
8.9

Razer Banshee StarCraft II Review

GameGuru
2 June 2011
  • Summary: It wouldn’t be incorrect if we say that the Razer Banshee StarCraft II gaming headset performs with impeccable precision. The sound quality and variety of features embodied into the system make way for enriching gaming sessions. Its performance and design aesthetics mold an appealing sculpture but the heaviness of the structure can be a letdown for some. Again, the absence of an audio jack seems to give this perfection a little miss of its own savor. Priced at Rs.
  • Read full review
Overall 9
8.5

Razer Banshee – StarCraft II

itrends.dk
24 April 2011
  • Conclusion: Jeg kan ikke huske præcist hvor mange gange jeg er kommet til afslutningen på et temabaseret produkt, men jeg er helt sikker på at det ikke bliver sidste gang vi kommer til at se til området. Det er kraftigt voksende og blevet den nye måde hvor producenterne kan distancerer sig i forhold til konkurrenterne, og så viser det sig gang på gang at kunderne findes til produkterne.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Test: Razer Banshee StarCraft II

Gamereactor
12 January 2011
  • Conclusion: Razer har slått seg sammen med Blizzard og laget et lisensiert sett med produkter til Starcraft 2. Razer Banshee lover god lydisolering og god lydkvalitet i et design med klare Starcraft II-linjer. Razer Banshee er som Razer Spectre og Razer Marauder kledd i sølvgrå plast. Navngitt etter stealth-mestrene Banshees fra Terran-rasen i Starcraft II er det kanskje litt ironisk at dette ikke er noe hodesett som vil gå upåaktet hen.
  • Pros: Programvare, lydkvalitet, mikrofon
  • Cons: Løse smådeler, klumpete, dårlig lydisolering, ingen transportbag
  • Read full review Translate to English