www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Novero-rockaway.33576444
8.2* out of 10

Novero Rockaway

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Novero Rockaway

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Mycket bra

Belin, Prisjakt
10 December 2012
  • Summary: Smidiga snygga lurar ljudet duger helt okey batter tid ca en och en halv dag +snygga +smidiga +ok ljud -lite väl lien fjärr -mina har spruckit lite i nederkant -inte så hög ljudnivå
  • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

Dålig

nergruht, Prisjakt
19 October 2012
  • Summary: Platt ljud, jag saknar både bas och diskant. Sitter inte bra i öronen med någon av de medföljande kuddarna. Den trasselfria platta sladden som är bra vid långa längder upplever jag vid denna korta längd medför att lurarna i än högre grad vrider och vänder och åker ut. Här borde flexibilitet vara att föredra framför styvhet. Har använd både med Iphone 4s och Galaxy Nexus, problem med dropouts på bägge men värst på iPhone.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

timalf, Prisjakt
22 April 2012
  • Summary: Ändring: Jag lämnade tyvärr tillbaka dessa. De kunde helt enkelt inte stanna kvar i mina öron. Vikten på lurarna och den platta sladden gjorde att de åkte ur när jag vred på huvudet. Tyvärr hittade jag inga utbyteskuddar eftersom det krävdes ett väldigt stort hål i dem för att passa. Faktum är att luren har så stor diameter att även om jag skulle hitta något att byta med, så skulle de inte passa mina öron ändå... :( Två stjärnor till försvann p.g.a. detta.
  • Read full review Translate to English