www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.5 out of 10

Jays a-JAYS Two

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Jays a-JAYS Two

Showing 1-3 of 3
Overall 2
2.0

User Review

Dustin home
21 February 2012
  • Summary: Nått otroligt besviken på dessa. Sladdar som känns som att ha kokt tagliatelle runt halsen med en tyngd som gör att dom vill falla ur hela tiden när man rör på huvudet. Blåser det ute så sitter dom nästan inte kvar alls även när du står still. Ljudet är ok, men inte på långa vägar lika bra som det är i SENNHEISER CX300 II PRECISION, som dessutom är billigare och sitter stabilare.
  • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0
Value for money 2
2.0
Features 2
2.0
Overall quality 4
4.0

Testa först! Pluggarna sitter inte fast i öronen.

john@creativerepublic.se, Pricerunner
20 December 2011
  • Summary: a-JAYS produktfördel är deras trasselfria sladd. Samma sladd vars tjocklek och därmed tyngd för med sig att pluggarna lossnar ur öronen. Sladden blir alltså ett systemfel som slår ut produktfördelen. Visst finns det säkert de som tycker att pluggarna (kommer i fyra storlekar) sitter fast men mitt tips är att testa dem innan du köper grisen i säcken. För sedan är det kört. Vare sig JAYS eller butiken kommer godta att du vill byta ut/få pengarna tillbaka.
  • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

User Review

Dustin home
9 April 2011
  • Summary: Designen på lurarna är urusel. Skaver i örat. Sladden måste vara minst 5ggr bredare än normalt vilket gör att den hela tiden ligger och skaver, fastnar mellan kläderna om man har den under jackan. När dom dessutom har samma gummimaterial som de flesta tillverkare så gör det det hela mycket värre. Svåra att trycka in i örat. Ljudet är snäppet bättre än Creative630 men det är inte värt priset. Köp ej!
  • Read full review Translate to English