www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
7.6 out of 10

Creative Sound Blaster

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Creative Sound Blaster

Showing 1-7 of 7
Overall 8
8.0

Creative SoundBlaster Tactic 3D Rage USB - Arvostelu

Garg1, Verkkokauppa
17 March 2014
 • Summary: Creative SoundBlaster Tactic 3D Rage USB ovat todella hyvät pelikuulokkeet melko halvasta hinnasta, 66,90€. Kuulokkeet tarjoavat todella hyvän äänenlaadun varsinkin peleille mutta sopivat hyvin myös musiikin kuuntelemiseen. Mukana saa ohjelman jolla voi muokata ääntäsi ja tehdä omat säädöt jotta sopivat omille peleille ja ohjelmasta löytyy myös pre-made säädöt erilaisille peli-genreille. Kuulokkeet näyttävät hienoilta ja sivuilla on näyttävät valot kun ovat kytkettynä.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hyvä tuote mutta pieniä haittaominaisuuksia löytyy

Herra NK, Verkkokauppa
17 February 2014
 • Summary: Käyttömukavuus on todella mahtava sekä äänentoisto. Tuntuu kuin olisi keskellä taistelutannerta. Huonoja ominaisuuksia on mikrofonin voimakkuuden säätö, se on olematonta ja muunmuassa skypeä käytettäessä voi olla ettei porukka kuule sinua niin vahvasti. Mic boost puuttuu näistä kokonaan. Mutta suosittelen kyllä peruskäyttöön. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa, kuin että jämäkältä vaikuttaa, mutta niinhän melkein kaikki alussa. USB-johto oli odottamattoman lyhyt.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

lapsenlapsi oli tyytyväinen

Piide51, Verkkokauppa
1 January 2014
Overall 8
8.0

Hyvä äänenlaatu ja pelikokemus, epämukava päässä.

mäsäkäsä27, Verkkokauppa
9 October 2013
 • Summary: Ostin Sound Blaster Verkkokaupasta ja olen erittäin tyytyväinen hinta/laatu suhteeseen. Kuulokkeet tuntuvat erittäin laadukkailta, tarkasti rakennetuilta ja tukevilta. Punottu usb lanka on kestävämpi ja erittäin kätevä ratkaisu. Korva pehmusteet ovat erittäin mukavat ja ääntä eristävät. Kuulokkeiden harjalla oleva pehmuste on mukava, mutta pitkän ajan (2h) käytön jälkeen jokseenkin epämukavat ja painaa päälakea hiukan.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Loistava tuote.

QeeQaZ, Verkkokauppa
2 August 2013
 • Summary: Aivan mahtava hintaansa verrattuna. Äänenlaatua ei voisi parempaa pyytää tällä hinnalla ja mikki toimii hyvin Ainoa miinus on se että Mukavuus on ihan hirveä, Ei tätä pysty kauaa pitämään ilman että korvia alkaa särkemään.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

käyttökokemuksia

eki204, Verkkokauppa
14 April 2013
 • Summary: Laitteen kuppien pehmusteet ovat kovahkot. Tietokoneen ja laitteen välinen kaapeli hankaa helposti esim hihaa jolloin tästä hankauksesta aiheutuu vasemmapuoleisen kupin sisälle rahisevaa ääntä
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hyvä usb-headset

Trampas, Verkkokauppa
28 January 2013
 • Summary: Laitteen mukana ei tule ajuri/softalevyä, vaan se pitää ladata Creativen sivuilta.vähän outoa, mutta eipä tuo haitannut. Äänenlaatu hyvä varsinkin pelikäytössä. käyttöliittymästä helppo säätää ääni mieleisekseen.
 • Read full review Translate to English