www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
7.9 out of 10

Creative Sound Blaster

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Creative Sound Blaster

Showing 1-10 of 24
Overall 10
10
Value for money 8
8.0
Features 8
8.0
Performance 10
10
Installation 10
10

awesome sound and easy to install

Overstock
14 November 2007
 • Summary: this sound card is impressive...it was very easy to install taking less then 5 minutes from cracking open the computer case to installing the software. And the sound, amazing....my 5.1 surround never sounded better and I had to turn off Bioshock it sounded so creepy...Love this sound card.
 • Read full review
Overall 2
2.0

Ei kannata ostaa, jos pelaat paljon.

Aneros, Verkkokauppa
19 March 2014
 • Summary: Ostin tuotteen noin kuukausi sitten ja ollut päivittäisessä pelikäytössä, minulla on tuuheat paksut hiukset, mutta huomasin että siitä kohtaa missä kuulokkeiden sanka on istunut, alkaa hiukset harvenemaan ja pääkallossa tuntuu kuoppa! Ei vaikuta sankojen koon säätö, koska ongelma johtuu todennäiköisesti headseatin suunnattomasta painosta. Jos käytät vähemmän kuin 2h päivässä suosittelen hinta/laatusuhteeltaan, mutta jos vähänkään enempää niin ei kannata ostaa!
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage

Knox91, Verkkokauppa
19 March 2014
 • Summary: Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage + ääni + mikki + 7.1 + ohjelmalla monipuoliset säädöt -ohjelma ei tule mukana mutta saa googlaamalla nimellä Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Creative SoundBlaster Tactic 3D Rage USB - Arvostelu

Petsku90, Verkkokauppa
17 March 2014
 • Summary: Creative SoundBlaster Tactic 3D Rage USB ovat todella hyvät pelikuulokkeet melko halvasta hinnasta, 66,90€. Kuulokkeet tarjoavat todella hyvän äänenlaadun varsinkin peleille mutta sopivat hyvin myös musiikin kuuntelemiseen. Mukana saa ohjelman jolla voi muokata ääntäsi ja tehdä omat säädöt jotta sopivat omille peleille ja ohjelmasta löytyy myös pre-made säädöt erilaisille peli-genreille. Kuulokkeet näyttävät hienoilta ja sivuilla on näyttävät valot kun ovat kytkettynä.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Hyvä tuote mutta pieniä haittaominaisuuksia löytyy

Herra NK, Verkkokauppa
17 February 2014
 • Summary: Käyttömukavuus on todella mahtava sekä äänentoisto. Tuntuu kuin olisi keskellä taistelutannerta. Huonoja ominaisuuksia on mikrofonin voimakkuuden säätö, se on olematonta ja muunmuassa skypeä käytettäessä voi olla ettei porukka kuule sinua niin vahvasti. Mic boost puuttuu näistä kokonaan. Mutta suosittelen kyllä peruskäyttöön. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa, kuin että jämäkältä vaikuttaa, mutta niinhän melkein kaikki alussa. USB-johto oli odottamattoman lyhyt.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

lapsenlapsi oli tyytyväinen

Piide51, Verkkokauppa
1 January 2014
Overall 10
10

erin omainen :D

joel112, Verkkokauppa
22 November 2013
Overall 4
4.0

Huonolaatuiset

Henkka92, Verkkokauppa
11 November 2013
 • Summary: Kuulokkeissa on erittäin hyvä äänenlaatu ja ovat erittäin mukavat päässä mutta, siihen se jääkin. Kuulokkeiden USB-liitin hajosi hyvin nopeasti ( ei enää yhdistä koneeseen) ja mikin äänenlaatu on huono. Kaiken lisäksi mikki vielä katkesi irrotettaessa kuulokkeista.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Creative Sound Blaster

Dj TedMarcus, Comment Ça Marche
22 October 2013
 • Cons: En tant que DJ animant à partir du logiciel PCDJ Red 5.3 (excellent logiciel de DJing offrant la possibilité de mixer et tout gérer à partir du clavier du portable).., La Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS PCMCIA reste selon moi le meilleur produit que j'ai eu à acquérir en terme de carte son externe. Pour le DJing, les latences sont quasi absente voire inexistante., Après l'avoir grillé par accident, j'ai recherché d'urgence la même, mais seuls des modèles USB étaien...
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Creative Sound Blaster

Jups, Comment Ça Marche
22 October 2013
 • Cons: Bonjour a vous, J'ai la meme carte son que vous ,mais maintenant j'ai un probleme avec mon nouveau portable je n'ai plus de d'emplacement pcmcia, Que faire ?, Merci de votre reponse
 • Read full review Translate to English
Next page >>