www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Akg-k-370.3671881
5.9 out of 10

AKG K 370

Travel light. All that music professionals demand from studio he Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with AKG K 370

Showing 1-3 of 3
Overall 5
5.0

Acceptabel

TetsuBo, Prisjakt
13 October 2011
  • Summary: Tycker ljudet är helt underbart på dessa. Har använt de till min HTC Desire HD. Det som drar ner på betyget är två saker: - De sitter otroligt dåligt i örat, så när du rör dig det minsta så måste man justera dem titt som tätt. - Kabelns övergång till kontakten är för "tvär". Kontakten har en liten gummidel som går upp till kabeln, men den är för styv så den böjs aldrig. Detta resulterar i att den väldigt tunna kabeln tar hela smällen när kabeln böjs nära kontakten.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

sirvaes, Prisjakt
13 June 2011
  • Summary: Fantastiskt ljud om man sitter still och kollar på film eller liknande. Jag använder det mestadels för att lyssna på ljudböcker i telefonen, vilket betyder att jag oftast rör på mig. Här fungerar headsetet mindre bra. Sitter inget vidare i öronen vid rörelse och headsetet i sig är relativt tung. Headsetfunktionen fungerade väldigt bra med google nexus one tills det att headsetet gick sönder efter några månader.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

acros, Prisjakt
12 September 2010
  • Summary: Inte särskilt nöjd med dessa lurar. Musikåtergivningen känns platt och viss musik är rentav jobbig att lyssna på. Vet inte om jag fått ett måndagsexemplar eller vad som kan ha hänt med tanke på andra betyg man läst. Sitter inget vidare i öronen heller och ljudisolerar inte så värst bra mot omgivningen. Däremot fungerar headsetfunktionerna klanderfritt tillsammans med Google Nexus One och det är bra ljud när man använder det just som headset och pratar med någon.
  • Read full review Translate to English